Isosteel

Päivittäiseen käyttöön tarkoitetu termospullot ovat iskunkestävää, parasta 18/8 ruostumatonta terästä.

Kuuma kuumana, kylmä kylmänä

Isosteelin termostuotteet ovat täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä, toimivuutta, laatua ja modernia designia. Termospullot ja juomapullot on kehitetty huippuunsa toimimaan retkille luontoon, vaelluksille, matkoille kaupunkeihin, autoon, kotiin, toimistoon ja missä haluatkaan juoman ja ruoan pysyvän kauan kylmänä tai kuumana. Korkeatasoisen vakuumitekniikan ansiosta lämpötila pysyy haluttuna useita tunteja.


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.


 

Quickstop termospullo 0,9L
33,00 €
Color Line juomamuki 0,4L
17,00 €
Duo QuickStop termospullo 1,0L
38,00 €
Vacuum Pot teräskannu 1,3L
57,00 €

 

Toimivaa designia arkeen

Tuotteet

Termospullot ovat iskunkestävää, parasta 18/8 ruostumatonta terästä ja soveltuvat päivittäiseen käyttöön. QuickStop -painonappikorkki on patentoitu, rekisteröity, toiminassa tipaton ja helposti puhdistettava. Termospulloissa on todella hyvä lämmöneristys korkeatasoisen vakuumitekniikan ansiosta.

Isosteel-mallistossa on klassisia sekä uusia trendikkäitä malleja. Kotiin ja toimistoon mallistoissa on myös tyylikkäitä kahvi- ja teekannuja. Termosmukit ovat myös käteviä matkalle junaan, autoon, retkille ja näin virkistävää juotavaa on aina heti käden ulottuvilla. Tuotteille myönnetään 5 vuoden takuu.