Iittala

Runsaasti kauniita, käytännöllisiä ja aikaa kestäviä tuotteita henkilöstön muistamiseen.

Kysy lisää

Tarkoin harkittuja muotoja

Iittala keskittyy muotoilussa olennaiseen. Suunnittelun kulmakivet ovat: korkea laatu, monikäyttöisyys ja esteettisyys. Ydinajatuksena on tarjota esteettisiä ja käytössä kestäviä tuotteita, joiden muoto, funktio ja laatu on tarkoin harkittu. Iittala uskoo, että ihmisillä on oikeus odottaa ostamansa muotoiluesineen kestävän eliniän, ja etteivät huolella muotoillut esineet poistu koskaan muodista.

Alvar Aalto -kokoelma koivuvanerinen vati 358mm
69,00 €
Iittala Ultima Thule kulhot
0,00 €
Alvar Aalto-kokoelma maljakko 160mm
108,90 €
Alvar Aalto- kokoelma teräsvati 358mm
89,00 €
Alvar Aalto -kokoelma lasikulho 75mm
39,90 €
Nappula kynttilänjalka teräs
alk. 46,90 €
Kastehelmi kynttilälyhty
alk. 12,80 €
Iittala Ultima Thule on the Rocks lasit
0,00 €
Nappula kynttilänjalka 183mm
35,90 €
Kaasa kynttilälyhty
71,80 €

 

Tuhansia värireseptejä sisältävä aarrearkku.

Iittalan lasitehtaan kemistit ja mestaripuhaltajat herättävät vuosittain ajankohtaisen värin henkiin ajatoomiksi ja korkealaatuisiksi esineiksi. Vuoden 2020 lasiväri pellava on saanut inspiraationsa tuulessa huojuvista pellavapelloista ja viileästä raikkaudesta, jonka pellavaatteet tuovat kuumana kesäpäivänä.

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

 


 

Vastuullisuus ja ympäristö

Iittalan toiminnan jokaisessa vaiheessa suunnittelusta tuotantoon ja kierrätykseen pyritään kaikin tavoin minimoimaan ympäristövaikutukset ja lisäämään liiketoiminnan kestävyyttä.

Samaa odotetaan yhteistyökumppaneilta ja Iittala auttaa heitä kehittämään omia prosessejaan. Iittalan yhteistyökumppanit sitoutuvat allekirjoittamaan Iittalan toimintaohjeet ennen yhteistyön aloittamista. Säännöllisesti tehdyillä tarkastuksilla varmistetaan, että työtavat ovat linjassa Iittalan vaatimusten kanssa.

Ihmiset

Ydintoimintansa ohessa Iittala tukee ja sponsoroi jatkuvasti tahoja, jotka tekevät tärkeää työtä ympäristönsuojelun saralla.

Iittalan arvot kumpuavat pohjoismaisista arvoista ja elämäntyylistä. Tasapainoinen elämä, hyvinvointi, tasa-arvo ja eteenpäin katsovat ajatukset ovat Iittalan toiminnan keskiössä. 

Iittala kantaa vastuunsa työntekijöistään pitämällä huolta ihmisistä, omista työntekijöistä ja yhteistyökumppaneista, ja kunnioittaa ihmisoikeuksia sekä varmistaa työturvallisuus- ja terveys. Iittala myös tukee työntekijöitään, sillä taidokkaat, inspiroituneet ja kykenevät ihmiset ovat heidän tärkein voimavara.