Ihana joululahjaidea henkilöstölle: PT-Designin lahjakortit

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Joulu lähestyy vauhdilla ja on taas aika miettiä sopivia joululahjoja henkilöstölle. Olet varmasti aiempina vuosina pohtinut, miten voit ilahduttaa tiimiäsi ja samalla luoda mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi. Tänä vuonna me PT-Designilla tarjoamme sinulle täydellisen ratkaisun: lahjakortit – vaivaton ja varmasti mieleinen joululahja.

PT-Design on vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, jolla on vankka kokemus kotitaloustavaroiden tukkukaupasta sekä henkilöstölahjojen alalta. Tarinamme sai alkunsa naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistuksesta Äetsän laukkulaaksossa, mutta olemme vuosien varrella laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme yrityksille laadukkaita liikelahjoja ja suhdetoimintalahjoja.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Joulu on ihana juhla, mutta ajoittain se voi myös aiheuttaa stressiä lahjojen hankinnan suhteen. Annamme sinulle vinkin, joka varmasti ilahduttaa henkilöstöäsi – PT-Designin lahjakortit. Lahjakortti on aina erinomainen valinta, sillä se antaa vastaanottajalle mahdollisuuden valita juuri sen tuotteen, joka eniten miellyttää.

PT-Designin lahjakortti tarjoaa laajan valikoiman kotitaloustavaroita, liikelahjoja ja suhdetoimintalahjoja. Olipa vastaanottajan mielenkiinnon kohteena sitten tyylikäs puukko, laadukas nahkalompakko tai vaikkapa trendikäs sisustustuote, meillä on varmasti jotain jokaiseen makuun.

Vaivaton käyttö

PT-Designin lahjakorttien käyttö on vaivatonta ja helppoa. Kortti on käyntikorttimuotoinen ja se mahtuu helposti lompakkoon tai taskuun. Lahjakortin voi käyttää niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässämme. Tämä antaa vastaanottajalle mahdollisuuden tehdä ostoksia juuri silloin, kun heille parhaiten sopii.

Haluamme, että joululahjasi on todella merkityksellinen ja mieleenpainuva. Lahjakortin avulla annat työntekijöillesi mahdollisuuden valita jotain, mikä todella ilahduttaa heitä. PT-Designin valikoiman laajuus antaa varmasti jokaiselle jotakin, joten voit olla varma, että lahjasi arvostetaan ja muistetaan pitkään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin