Henkilöstön palkitseminen: Persoonallisia ja muistettavia lahjoja

Persoonallisia ja muistettavia lahjoja henkilöstön palkitsemiseen

Henkilöstön palkitseminen on tärkeä osa yrityksen menestystä. Kiitollisuuden osoittaminen ja työntekijöiden arvostaminen vaikuttavat positiivisesti työilmapiiriin ja motivoivat henkilöstöä entistä parempiin suorituksiin. Usein palkitsemiseen liitetään perinteisiä vaihtoehtoja, kuten bonuksia tai palkankorotuksia, mutta persoonalliset ja muistettavat lahjat voivat olla yhtä tehokkaita tai jopa tehokkaampia tapoja palkita henkilöstöä.

Kun henkilöstöä halutaan palkita persoonallisella lahjalla, se viestii siitä, että yritys tuntee työntekijänsä ja haluaa panostaa heidän hyvinvointiinsa. Persoonalliset lahjat voivat olla esimerkiksi henkilökohtaisesti räätälöityjä tai työntekijälle erityisen merkityksellisiä. Ne voivat olla myös jotain, mistä työntekijä voi nauttia vapaa-ajallaan tai mikä auttaa heitä rentoutumaan ja palautumaan työstä. Persoonalliset lahjat luovat läheisemmän suhteen työntekijän ja yrityksen välille ja voivat jättää pitkäaikaisen muiston palkitsemistilanteesta.

Lahjakortit – helppo ja oikeanlainen vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen

PT-Designin lahjakorttipalvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan palkita henkilöstöä persoonallisesti ja muistettavasti. Lahjakorttien avulla voit lähettää henkilöstölle joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat tai kannustinlahjat ilman aikaa vievää lahjojen miettimistä. Palvelu on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi.

Lahjakortin antaminen henkilöstölle mahdollistaa sen, että jokainen voi valita juuri itselleen sopivan lahjan. PT-Design tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lahjakortteja, joten jokainen palkittava voi valita itselleen mieluisan vaihtoehdon. Lahjakortit voivat sisältää esimerkiksi ravintolaillallisen, hemmotteluhoidon, seikkailupäivän tai vaikkapa lomamatkan. Lahjakorttien avulla saat taatusti palkitsemistilanteen onnistumaan ja voit ilahduttaa henkilöstöäsi juuri heille sopivalla tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin