Henkilöstön kiittäminen jouluna: lahjakortti on aina hyvä valinta

Olemme lahjakorttien asiantuntija

PT-Design on kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita henkilöstölahjoja ja suhdetoimintalahjoja. Olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1959 ja olemme koko historiansa ajan pyrkineet auttamaan asiakkaitamme ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan heidän henkilöstöään. Me ymmärrämme, että työntekijöidesi arvostaminen on tärkeää, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman lahjakortteja, jotka varmasti ilahduttavat vastaanottajiaan.

Kun haluat valita joululahjan, joka on taatusti vastaanottajalleen mieleinen, me PT-Designilla olemme sinun lahjakortin asiantuntijasi. Lahjakortin antaminen mahdollistaa sen, että jokainen voi valita juuri sen tuotteen tai palvelun, joka heitä eniten kiinnostaa. Se kertoo myös siitä, että olet halunnut panostaa henkilökohtaiseen lahjaan ja välität juuri kyseisestä työntekijästä. Eikö olekin hienoa, kun voit tarjota valinnanvaraa ja samalla ilahduttaa koko tiimiä?

Miksi valita lahjakortti?

Mitäpä jos tänä jouluna antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? Lahjakortti on aina hyvä valinta, koska se antaa mahdollisuuden valita jotain, mitä henkilö todella haluaa ja tarvitsee. PT-Designin lahjakortit ovat voimassa laajassa valikoimassa eri tuotteita ja palveluita, kuten kotitaloustavaroiden tukkukaupassa, joten vastaanottaja voi löytää varmasti jotain itselleen mieluisaa.

Toinen suuri etu lahjakortin antamisessa on sen vaivattomuus. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa ja energiaa miettimällä, mikä olisi paras lahja jokaiselle yksittäiselle työntekijälle. Voit yksinkertaisesti valita PT-Designin monipuolisesta lahjakorttivalikoimasta sellaiset summat ja tuoteryhmät, jotka sopivat sinun budjettiisi ja toiveisiisi. Lahjakortin antaminen on myös kätevää ja nopeaa – saat lahjakortit suoraan kotiisi toimitettuina, joten sinun tarvitsee huolehtia vain niiden jakamisesta muulle tiimillesi.

Lisäksi PT-Designin lahjakortit tuovat yrityksesi näkyviin ja auttavat luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä. Lahjakorteissamme on mahdollisuus brändäykseen, joten voit vaikuttaa lahjan ulkoasuun ja välittää samalla yrityksesi viestiä vastaanottajalle. Näin lahjakortin saaja muistaa myös yrityksesi ja sen hyvää tarkoitusta.

Anna henkilöstöllesi joululahjaksi jotain mieleistä ja merkityksellistä tänä jouluna. PT-Designin lahjakorteilla varmistat, että jokainen saa valita juuri sen tuotteen tai palvelun, joka häntä eniten ilahduttaa. Älä tuhlaa aikaa ja resursseja epävarmoihin lahjahankintoihin – valitse PT-Design ja teemme joululahjojen hankinnan sinulle helpoksi ja vaivattomaksi.

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin