Jouluahjaideat: Kuinka muistaa henkilöstöä jouluna?

Jouluahjaideat: Kuinka muistaa henkilöstöä jouluna?

Kun jouluaika lähestyy, monille meistä tulee mieleen kysymys: millaisen joululahjan antaisin tänä vuonna henkilöstölleni? Lahjojen antaminen on perinne, joka lisää joulun taikaa ja luo kiitollisuuden ilmapiiriä työpaikalla. On kuitenkin tärkeää antaa lahja, joka on vastaanottajalle mieluinen ja arvostettu. PT-Design tarjoaa sinulle vaivattoman ratkaisun tähän ongelmaan – joululahjalta, joka varmasti ilahduttaa.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla

Lahjakortti on loistava vaihtoehto, jos haluat varmistaa, että henkilöstösi saa juuri sellaisen joululahjan, jota he haluavat. PT-Designin lahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita juuri itselleen sopivan tuotteen laajasta valikoimastamme. Henkilöstö voi valita esimerkiksi koriste- tai käytännöllisen kotitaloustuotteen, joka tuo iloa ja mukavuutta arkeen.

PT-Designin lahjakortti on helppo käyttää. Vastaanottaja voi käyttää sen helposti verkkokaupassamme, jossa hän löytää laadukkaita ja kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin. Lahjakortin käyttö on myös joustavaa, sillä vastaanottaja voi käyttää sen osissa useammassa erässä, jos hän haluaa. Näin joululahjasta voi nauttia pidempään.

Tarinamme ja tavoitteemme

PT-Design on kotimainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1959. Alun perin valmistimme naisten nahkaisten käsilaukkujen lisäksi myös muita laadukkaita nahkatuotteita. Myöhemmin laajensimme valikoimaamme tarjoten myös korkealaatuisia liikelahjoja ja suhdetoimintalahjoja.

Tehtävämme on auttaa sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan yrityksellesi merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä helposti ja vaivattomasti. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita, jotka tuovat arvoa ja iloa vastaanottajilleen.

Tänä jouluna muista henkilöstöäsi joululahjalla, joka on varmasti mieleinen – antamalla PT-Designin lahjakortin mahdollistat heille lahjan, joka heille aidosti ilahduttaa. Käytännöllinen ja arjen mukavuutta lisäävä kotitaloustuote tuo iloa pitkäksi aikaa. Tilaa lahjakortti verkosta vaivattomasti ja varmista, että henkilöstösi saa juuri sellaisen joululahjan, jota he arvostavat!

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin