Henkilöstön joululahjat 2023

Henkilöstön joululahjat – Luovu perinteistä ja yllätä tiimisi vuonna 2023

PT-Designilla ymmärrämme, kuinka tärkeää on osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta henkilöstölle. Vuonna 2023 haluamme auttaa sinua luomaan unohtumattomia hetkiä tiimisi kanssa joulun juhlan aikaan. Enää ei tarvitse turvautua perinteisiin lahjaideoihin, vaan meillä on sinulle joukko upeita vaihtoehtoja, jotka jättävät lähtemättömän vaikutuksen.

Henkilöstölle suunnatut joululahjamme kertovat tarinaa yrityksestämme. PT-Design on vuonna 1959 perustettu perheyritys, joka alkoi valmistaa korkealaatuisia nahkalaukkuja. Vuosikymmenien kokemuksella olemme kehittäneet laajan valikoiman henkilöstölahjoja, jotka luovat arvostusta ja yhteisöllisyyttä tiimisi keskuudessa.

Persoonalliset lahjaideat – Tee vaikutus yksilöllisillä lahjoilla

Yksi tapa tehdä joululahjoista merkityksellisiä on valita henkilökohtaisia lahjoja jokaiselle tiimin jäsenelle. PT-Designilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden räätälöidä lahjat jokaisen työntekijän mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä lahjakortti kylpylään rentoutumiseen, vapaavalintainen kirja harrastuksen tueksi tai tyylikäs sisustuselementti kotiin, voimme auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan jokaiselle yksilölle.

Yksilölliset lahjat eivät vain ilmaise henkilökohtaista arvostusta, vaan osoittavat myös huomion kiinnittämistä työntekijöiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tämä luo vahvan sidoksen yrityksen ja henkilöstön välille, mikä edistää tiimityötä ja motivaatiota työssä.

Ympäristöystävälliset vaihtoehdot – Tee hyvää lahjalla

Vuonna 2023 ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi osa yritystoimintaa. PT-Designilla haluamme tarjota sinulle lahjaideoita, jotka edistävät kestävää kehitystä ja vastuullisuutta. Voit valita laajasta valikoimastamme ekologisia tuotteita, kuten kierrätysmateriaaleista valmistettuja laukkuja, luonnonkosmetiikkaa tai ekologisia lahjakortteja, joiden avulla lahjan saaja voi valita itselleen mieluisan ekologisen tuotteen tai palvelun.

Ympäristöystävälliset lahjat eivät vain vähennä ekologista jalanjälkeä, vaan lähettävät myös vahvan viestin tiimillesi yrityksen arvoista ja vastuullisesta toiminnasta. Tällaiset lahjat voivat inspiroida työntekijöitä ottamaan ympäristöasiat huomioon myös omassa arjessaan, mikä edistää kestävää kehitystä sekä yrityksen että ympäröivän yhteiskunnan kannalta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin