Henkilöstön arvostaminen jouluna: PT-Designin lahjakortti on täydellinen valinta

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Joulu lähestyy taas kovaa vauhtia, ja jos sinä olet yrityksen päättävässä asemassa, tiedät varmasti kuinka tärkeää on osoittaa arvostusta henkilöstöä kohtaan. Mikä olisikaan parempi tapa ilahduttaa ja kiittää työntekijöitäsi kuin antaa lahja, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? PT-Designin lahjakortti on täydellinen valinta tähän tarkoitukseen!

Olemme kotimainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1959. Alun perin valmistimme nahkaisia käsilaukkuja Äetsän laukkulaaksossa, mutta laajensimme toimintaamme 2000-luvun vaihteessa tarjoamaan myös laadukkaita nahkaisia liikelahjoja ja suhdetoimintalahjoja. Tänä päivänä pyrimme auttamaan sinua tiiminä, kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi sekä luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Jos haluat antaa henkilöstöllesi joululahjan, joka todella ilahduttaa, valitse PT-Designin lahjakortti. Lahjakorttimme tarjoaa vastaanottajalleen vapauden valita juuri sellaisen tuotteen, joka heille itselleen sopii parhaiten. Olipa kyseessä trendikäs käsilaukku, laadukas nahkavöi tai jokin muu kotitaloustuote, meiltä löytyy laaja valikoima tuotteita jokaiseen makuun.

PT-Designin lahjakortin käyttö on vaivatonta. Lahjakortti voidaan helposti lunastaa verkkokaupassamme tai myymälässämme, ja vastaanottaja voi sen avulla valita juuri haluamansa tuotteen. Voit olla varma, että PT-Designin tuotteiden laatu on aina ensiluokkaista ja vastaa odotuksia. Joululahjaksi antamasi PT-Designin lahjakortti on siis varma valinta, joka varmasti ilahduttaa ja jättää henkilöstösi mieleen hyvän mielen.

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin