Henkilöstölahjat: loistava tapa arvostaa tiimiäsi jouluna

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Joulun lähestyessä moni meistä miettii, millaisen lahjan voisi antaa tiimiläisilleen tai työntekijöilleen – lahjan, joka todella ilahduttaisi ja kertoisi arvostuksesta. Henkilöstölahjat ovat loistava tapa osoittaa kiitollisuutta ja arvostusta työntekijöiden panosta kohtaan. PT-Designilla haluamme auttaa sinua löytämään juuri sellaisen lahjan, joka varmasti miellyttää vastaanottajaansa.

Olemme kotimainen perheyritys, jonka tarina alkoi jo vuonna 1959. Alun perin valmistimme naisten nahkalaukkuja, mutta nykyisin olemme erikoistuneet laadukkaiden henkilöstölahjojen ja suhdetoimintalahjojen tarjoamiseen. Tiimimme tietää, kuinka tärkeitä työntekijät ovat yrityksen menestykselle, ja haluammekin auttaa sinua luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi.

Vaivaton käyttää

PT-Designin henkilöstölahjakortti on paitsi mieluisa joululahja, myös kätevä käyttää. Saajan tarvitsee vain vierailla verkkosivuillamme ja valita haluamansa tuote. Lahjakortti toimii maksuvälineenä, joten tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Haluamme tehdä joulunaluskauden valmistelut sinulle mahdollisimman vaivattomiksi. Siksi tarjoamme joustavan ja luotettavan palvelun, joka takaa, että lahjakortti saapuu perille ajallaan. Uskomme, että jokainen työntekijäsi arvostaa mahdollisuutta valita itse lahjansa, ja PT-Designin henkilöstölahjakortti tekee tämän mahdolliseksi.

Tänä jouluna haluat varmasti ilahduttaa tiimiäsi henkilöstölahjalla, joka on heille varmasti mieleinen. PT-Designin avulla voit varmistaa tämän, sillä tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita, joista jokainen löytää varmasti jotain mieluista. Muista henkilöstöäsi ja osoita heille kiitollisuutta ja arvostusta tänä jouluna henkilöstölahjakortilla PT-Designilta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin