Henkilöstölahjat jouluna: PT-Designin tarjoama ratkaisu

Antaisitko tänä jouluna lahjan, joka on varmasti mieleinen?

Oletko koskaan ennen joulua stressannut, kuinka ilahduttaa henkilöstöäsi? Haluaisitko antaa lahjan, joka varmasti miellyttää saajaansa? PT-Design on täällä auttamassa sinua! Avullamme voit varmistaa tänä jouluna jokaiselle mieleisen joululahjan.

Olemme kotimainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1959 alkaen. Tarinamme alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Vuosien varrella olemme laajentaneet toimintaamme ja nykyään tarjoamme laadukkaat kotitaloustavarat tukkukaupassa sekä erilaiset henkilöstölahjat.

Helppo ja kätevä vaihtoehto – PT-Designin lahjakortti

Mikä olisikaan parempi tapa antaa lahja kuin antaa mahdollisuus valita se itse? PT-Designin tarjoama henkilöstölahjakortti on varmasti jokaisen vastaanottajan mieleen. Lahjakorttimme avulla jokainen työntekijä voi valita mieleisensä tuotteen laajasta valikoimastamme.

Käyttäminen on yksinkertaista ja vaivatonta. Kukin työntekijä saa henkilökohtaisen lahjakoodin, jota voi käyttää verkkokaupassamme. Siellä he voivat tutustua laajaan valikoimaamme ja valita juuri sen tuotteen, joka heitä eniten miellyttää. Lahjan saaminen onnistuu yhdellä napsautuksella, ja tuote toimitetaan suoraan vastaanottajalle. Helppoa, eikö?

Valitse kotimainen ja luotettava kumppani

Me PT-Designilla haluamme tarjota helppoja ja luotettavia ratkaisuja. Perheyrityksenä olemme sitoutuneet tarjoamaan aina laadukkaita ja mieleenpainuvia tuotteita. Valikoimastamme löydät sekä kotitaloustavarat että erilaiset liiketoimintalahjat, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi kumppaneidesi ilahduttamiseen. Tehtävämme on auttaa Sinua toteuttamaan lahjojen hankinta helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Valitsemalla PT-Designin annat lahjaksi paitsi laatua ja arvostusta, myös kotimaisuutta.

Ota yhteyttä jo tänään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin