Henkilöstölahjat, jotka ilahduttavat jokaista

Lahjat, jotka herättävät iloa saajassaan

PT-Designin tehtävä on auttaa Sinua löytämään oikea tapa ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi vaivattomasti. Näin olemme toimineet vuodesta 1959 alkaen, kun tarinamme alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Alusta asti pääajatuksenamme on ollut varmistaa asiakkaan ilo ja tyytyväisyys. Nykyään toimimme kotitaloustavaroiden tukkukaupan alalla ja tarjoamme laajan valikoiman lahjoja, jotka saavat jokaisen hymyn kasvoille. Tarjoamme muun muassa henkilöstölahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, eläköitymislahjoja ja kannustinlahjoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Valitse helppo ja vaivaton tapa

Lahjakorttipalvelumme on suunniteltu Sinun ja tiimisi ajan säästämiseksi. Ei enää aikaa vieviä etsintöjä, päätöksen vaikeutta ja stressiä – meiltä löydät kaiken yhdestä paikasta. Meille on tärkeää, että lahjan saaja tuntee itsensä erityiseksi ja arvostetuksi.

Luodaan merkityksellisiä hetkiä yhdessä

Haluamme olla osa yrityksesi tarinaa ja auttaa luomaan merkityksellisiä hetkiä henkilöstöllesi. Annamme Sinulle työkalut, joilla voit ilahduttaa ja kiittää henkilöstöäsi sekä luoda mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi. Yhdessä voimme saavuttaa paljon enemmän – asiakkaan ilo ja tyytyväisyys on meille aina ykkösasia.

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin