Lahjaideoita henkilöstölle: Erilaiset lahjakortit PT-Designilta

Eri tilaisuuksiin sopivat lahjakortit henkilöstölle

Kun haluat ilahduttaa ja kiittää henkilöstöäsi eri tilaisuuksissa, lahjakortit ovat kätevä vaihtoehto. PT-Designin valikoimasta löydät erilaiset lahjakortit, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Voit valita lahjakortin, joka on suunniteltu juuri kyseiseen tilaisuuteen sopivaksi, tai valita monipuolisen lahjakortin, joka antaa vastaanottajalle vapauden valita haluamansa tuotteen tai palvelun.

Yksi suosituimmista lahjakorttivaihtoehdoista henkilöstölle on rentouttava kylpylälahjakortti. Kylpylälahjakortti tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hemmottelevista hoidoista. Henkilöstön jaksaminen on tärkeää, ja kylpylälahjakortti tarjoaa heille ansaittuja hetkiä omaan hyvinvointiin. PT-Designin valikoimasta löydät erilaisia kylpylöitä eri puolilta Suomea, joten voit valita lahjakortin, joka on lähellä vastaanottajan asuinpaikkaa.

Henkilöstön kannustaminen ja palkitseminen lahjakorteilla

Henkilöstön kannustaminen ja palkitseminen on tärkeä osa yrityksen menestystä. Erilaiset kannustinlahjakortit ovat loistava tapa motivoida työntekijöitä ja kiittää heitä hyvin tehdystä työstä. PT-Designilta löydät erilaisia kannustinlahjakortteja, jotka tarjoavat vastaanottajalle mahdollisuuden valita juuri hänelle mieluisimman palkinnon.

Esimerkiksi liikunta- ja urheilulahjakortti on oiva vaihtoehto aktiiviselle henkilöstölle. Henkilöstön tsemppaaminen liikkumaan ja huolehtimaan terveydestä on tärkeää, ja liikunta- tai urheilulahjakortti tarjoaa heille mahdollisuuden valita itselleen sopivan tavan liikkua ja nauttia liikunnan tuomasta hyvinvoinnista. Valikoimastamme löydät erilaisia liikuntapalveluja ja -tapahtumia, joten voit valita lahjakortin, joka sopii parhaiten juuri sinun henkilöstöllesi.

Toiveiden mukainen lahjakortti henkilöstölle

PT-Design tarjoaa myös mahdollisuuden valita henkilöstölle toiveiden mukaisen lahjakortin. Voit antaa henkilöstölle lahjakortin, jolla he voivat valita haluamansa tuotteen tai palvelun laajasta valikoimastamme. Tämä on mainio tapa tarjota lahja, joka varmasti miellyttää vastaanottajaa.

Esimerkiksi PT-Designin lahjakortti antaa henkilöstölle mahdollisuuden valita itselleen mieluisan kotitaloustuotteen. Valikoimamme kattaa laadukkaat ja tyylikkäät kotitaloustarvikkeet eri tarpeisiin, joten jokainen löytää varmasti jotain mieluisaa. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös muita henkilöstölle sopivia tuotteita, kuten koruja, asusteita ja lahjatavaroita.

PT-Designin lahjakortit ovat helppo, nopea ja vaivaton tapa ilahduttaa ja kiittää henkilöstöäsi. Valitse sopiva lahjakortti PT-Designin valikoimasta ja lähetä se henkilöstöllesi. Lahjakortit ovat loistava tapa antaa lahja, joka varmasti ilahduttaa vastaanottajaa ja antaa hänelle mahdollisuuden valita itselleen mieluisan lahjan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin