Helppo ja vaivaton joululahja: PT-Designin lahjakortit

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Joulun lähestyessä moni meistä alkaa pohtia sopivia lahjaideoita läheisilleen. Kuitenkin usein tuntuu vaikealta löytää juuri se täydellinen lahja, joka varmasti ilahduttaa vastaanottajaa. Onneksi me PT-Designilla tarjoamme ratkaisun tähän pulmaan – lahjakortit!

PT-Designin lahjakortit ovat helppo ja vaivaton tapa antaa lahjaksi jotain sellaista, joka varmasti miellyttää vastaanottajaa. Olipa kyse kotitaloustavaroista, henkilöstölahjoista tai muista suhdetoimintalahjoista, meillä on laaja valikoima tuotteita, joihin lahjakorttimme käyvät.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla – varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Tänä jouluna haluaisit varmasti ilahduttaa ja kiittää tiimisi jäseniä heidän kovasta työstään. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin antaa heille lahjakortti PT-Designille? Lahjakorttimme antavat vastaanottajalle vapauden valita juuri sellaisen lahjan, joka tuntuu heistä parhaiten sopivalta. Näin voit varmistaa, että jokainen lahjansaaja saa juuri sellaisen lahjan, joka ilahduttaa heitä täysin sydämin.

PT-Designin laaja valikoima kotitaloustavaroita, henkilöstölahjoja ja suhdetoimintalahjoja varmistaa, että jokainen löytää varmasti jotain mieluista. Olipa kyseessä laadukkaat nahkaiset käsilaukut, tyylikkäät liikelahjat tai vaikkapa korkealaatuiset astiat, meiltä löytyy jokaiselle jotain.

Vaivaton käyttää

PT-Designin lahjakortit ovat paitsi loistava tapa antaa mieleinen lahja, myös erittäin käteviä käyttää. Lahjakortit ovat voimassa pitkän aikaa, joten vastaanottaja voi rauhassa harkita, milloin ja mihin hän haluaa korttiaan käyttää.

Lahjakorttiemme käyttö on myös vaivatonta. Vastaanottajan tarvitsee vain valita haluamansa tuote tai tuotteet PT-Designin verkkokaupasta ja käyttää lahjakortille ladattua summaa maksuna. Näin lahjakortin saaja voi itse päättää, haluaako hän hemmotella itseään uusilla kotitaloustavaroilla vai valita sopivan henkilöstölahjan tiiminsä jäsenelle. Meillä on runsaasti vaihtoehtoja eri hintaluokista, joten lahjakortin saaja voi valita juuri itselleen sopivan tuotteen.

Tänä jouluna anna lahjaksi jotain, mikä ilahduttaa varmasti. Valitse PT-Designin lahjakortti ja anna vastaanottajalle vapaus valita itselleen mieleinen lahja. Lahjakorttimme ovat helppo ja vaivaton tapa näyttää arvostustasi ja ilahduttaa läheisiäsi joulun aikaan. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään täydelliset lahjat PT-Designilta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin