Granger’s Ice Grips -liukuesteet ja -purevaa pitoa

”Ei saa kaatua!” Kutkuttaa, miten hauska tuo ystävän neuvo onkaan näillä keleillä. Se ei kuitenkaan välttämättä ole mikään lupa-asia eikä myöskään tahdosta kiinni pysyykö pystyssä vai ei. Lumet ovat humahtaneet ja sataa ja sataa vettä jääkerroksen päälle. Liukasta on kuin curling-radalla, tosin herrasmieslajista ja pisteiden jaosta ei ole tietoakaan.
Teitä on hiekoitettu, mutta kivenkikkareet kulkeutuvat sadeveden mukana ja ylikulkevien askeleissa pitkin katuja ja osa hiipii kengissä ihmisten koteihin asti. Eipä ole siis luottamista sepeliinkään. Pystyssä pysymisen riemukulkueeseen voi liittyä yksinkertaisesti virittämällä liukuesteet kenkien päälle.

Granger’s Ice Gripseissä on Dual Grip -kaksoiskitkapohja, joilla saadaan tukeva tuntuma sinun ja maaperän välille.

Liukuesteen etuosassa on kuusi kromiteräspiikkiä, jotka tuovat purevaa pitoa jäälle. Takaosassa on kitkajouset, joiden suurimmat edut ja avut tulevat esille ennenkaikkea lumella ja mudassa. Ice Gripsit on nopeat ja helpot vetäistä kenkien päälle ja kun askeltaminen on turvallisempaa tai tie vie sisätiloihin, saa liukuesteet taiteltua näppärästi kasaan ja sujautettua laukkuun. Liukuesteet käy kävelykenkien, urheilujalkineiden, saappaiden, työkenkien ja monien muiden kenkien päälle. Nopeammin liikkuville nämä ovat erinomainen lisäturva myös juoksukäyttöön.

Rungon materiaali on kulutuksenkestävää kumia

Niin, ja näitä on kahta eri kokoa, joten sekä pienemmät, että isommat jalat sujahtavat näihin;
S – M on tarkoitettu 35,5 – 41 kokoisiin jalkineisiin (UK 3 – 7) sekä L – XL on vastaavasti tarkoitettu  41 – 47,5kokoisiin jalkineisiin (UK 7 -12).

Kysy lisää: 010 327 0801 tai sähköpostilla: info@pt-design.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Granger’s Ice Grips -liukuesteet ja -purevaa pitoa

”Ei saa kaatua!” Kutkuttaa, miten hauska tuo ystävän neuvo onkaan näillä keleillä. Se ei ku...

28/01/2016 Granger's, Ice Grips, liukuesteet

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä