Vaja Finland

Kotimainen tuotemerkki, jossa suomalainen laatu yhdistyy toimivaan designiin.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

Streamline-icon-module-hand-puzzle@140x140
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Pelkistettyjä linjoja ja graafisia kuvioita

VAJA Finland on syntynyt intohimosta laadukkaita, iättömiä ja käytännöllisiä tuotteita kohtaan. Kiinnostus keraamisen materiaalin haasteisiin ja arvostus suomalaista käsityötaitoa kohtaan on yhdistänyt VAJA Finlandin kaksikon, Fred Owrenin ja Henna Lambergin, heidän aiemmissa työtehtävissään Arabian tehtaalla. Samalla alkoi myös VAJA Finlandin tarina, vaikka he eivät sitä silloin vielä aavistaneet. 

VAJA Finland on aloittanut toimintansa Loviisasta, pihapiirin puuvajaan remontoidusta työtilasta. Nykyisin VAJA Finland toimii Porvoossa, missä työskentelee joukko keramiikka-alan ammattilaisia yhdessä perustajakaksikon kanssa.

VAJA Finland suunnittelee ja valmistaa käyttöesineitä, joissa suomalainen laatu ja toimiva design kohtaavat.

Muotoilufilosofia ja arvot

Vuonna 2011 perustettu VAJA Finland syntyi tarpeesta luoda laadukas ja ajaton astiamallisto hyviä käyttö-ominaisuuksia unohtamatta. Tuotteiden muotoilu seuraa eleganttia ja pelkistettyä linjaa yhdistettynä graafisiin, koristeellisiin kuvioihin. Vitroposliinista valmistetut pinottavat kupit ja monikäyttöiset astiat ovat astianpesukoneen kestäviä ja soveltuvat myös uuniin ja mikroon.

Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa perinteistä käsityötaitoa vaalien. Tehtaan sydämessä toimiva tuotekehitysosasto työskentelee tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja tuotannon kanssa, ja varmistaa tuotteiden erinomaisen laadun niin muotoilun, materiaalien kuin tuotteiden viimeistelyn osalta.

Design, laatu ja innovatiivisuus

Parhaimmillaan design piristää arkea, viimeistelee juhlan ja se on toimivaa ja käytännöllistä. VAJA Finlandin designin punainen lanka on eri elementtien välinen tasapaino ja harmonia.

Laatu syntyy yhteistyönä koko VAJA Finlandin tiimin voimin. Käsityön tinkimätön laatu ja viimeistellyt tuotantoprosessit yhdessä tarkoin valittujen raaka-aineiden kanssa muodostavat tuotteille halutun laatutason, ja saa tuotteet säilymään myös seuraaville sukupolville.

Innovatiivisuus kuuluu jokaiseen VAJA Finlandin työpäivään. Jokainen uusi tuote haastaa sekä tuotekehitys-  että tuotantotiimin hakemaan uusia ratkaisuja tehokkaan tuotantoprosessin ja suunnittelijan näkemyksen yhdistämiseksi.

Eettiset työolot

Avoimuus ja tuotannon läpinäkyvyys ovat VAJA Finlandin toiminnan kulmakiviä. Posliinituotteet valmistetaan omassa tuotannossa Porvoossa, joten tehtaalla tunnetaan työntekijät ja tiedetään tarkasti millaisissa työ-oloissa he työskentelevät.

 

 
 

 


Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat