Ukko Schnapps

Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.

"Maskuliinista ja minimalistista designia Pohjanmaalta."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Maskuliinisuutta ja aitoutta

Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkitty uniikilla sarjanumerolla, joka varmistaa sen aitouden ja alkuperän.

Ekologisuus
Ukko-tuotteiden nahkaosat ovat suomalaista alkuperää ja ne on kasviparkittu. Parkitsemisessa käytetään luonnollisia tanniineja. Tuote on ekologinen ja kestävä, pitkäikäinen sekä eettinen valinta.

Turvallisuus
Ukko Schnapps -tuotteet on valmistettu 100% elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Tuotteet on valmistettu teknisesti tavalla, joka takaa niille pitkän käyttöiän ja hygieenisyyden.

Tasting

Ukko Schnappsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja alkoholihöyry pääsee ohjautumaan ulos. Tämän ansiosta hienot, hedelmäiset, mausteiset aromit pääsevät oikeuksiinsa. Ukkomatin ohuen ohut suuosa ohjaa konjakin / viskin optimaalisesti kielen kärkeen, korostaen tisleiden hedelmäisyyttä ja pehmeyttä.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.