Morakniv

Ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa moderneja että perinteikkäitä puukkoja moniin tarkoituksiin.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Tuotteissa yhdistyvät ympäristötietoisuus, perinteinen käsityö, uusin tuotantoteknologia, innovaatio, ainutlaatuinen metallien kuumakäsittely sekä laatu."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Perinteitä ja nykyaikaa

Moraknivilla on pitkät perinteet veitsien valmistamisesta ja sen tarina alkaa vuodesta 1891. Tuotteissa sulautuvat perinteinen käsityö yhdistettynä uuteen valmistusteknologiaan. Ruotsissa toimiva Morakniv valmistaa puukkojen lisäksi myös kirveitä. Morakniv kehittää perinteisiin pohjautuvia tuotteita sekä aivan uutta muotoilua ympäristöasiat huomioiden.

Ympäristö

Ekologiset ympäristöasiat ovat tärkeitä ja ne huomioidaan tuotannossa. He pyrkivät varmistamaan, että materiaalit ja maailman yhteiset luonnonvarat ja niiden käyttö ovat mahdollisimman huolellisesti mietitty. Ekonomiset näkökulmat eivät ole enää ensimmäisellä sijalla vaan työ, joka minimoi ympäristövaikutuksia. He yrittävät jatkuvasti parantaa työprosesseja, jotta työt voitaisiin tehdä tehokkaammin ja jolloin niillä olisi vaikutuksia heidän työympäristöön sekä globaliseen ympäristöön. He suosivat kierrätettyjä materiaaleja sekä myös materiaaleja, jotka voidaan vielä uudelleen kierrättää.

Puukkoja joka tarkoitukseen

Moraknivilla on veitsiä eri kategorioissa: Bushcraft (seikkailijoille, retkeilijöille), Companion (ulkoilmaelämään), Classic 1891 (kokeille), Historiska Klassiker (traditio), Pro (ammattilaisille), Frost (ammattilaisille kalaveitset), Scout (lapsille partioveitset). Lisäksi heillä on veitsiä rakentamiseen, nikkarointiin, käsitöihin, keittiöön. Mallistossa löytyy myös kirveet.

Veitsiä on todella paljon eri tarkoituksiin ja ne on suunniteltu tarkoituksenmukaisesti. Laadukkaissa veitsissä on ergonominen muotoilu ja lyhyempiä sekä pidempiä kädensijoja ja teriä. Terissä on eri jäykkyydet eri käyttötarkoituksiin.

 

 

 
Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat