Marttiini

Kotimainen tuotemerkki, jonka perinteiset materiaalit, sukupolvelta toiselle siirtyvät kädentaidot sekä moderni teknologia yhdessä synnyttävät tyylikkäät ja ajattomat tuotteet.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Oikea puukko oikeaan tilanteeseen."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

Streamline-icon-module-hand-puzzle@140x140
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

Suomalaista osaamista, perinteitä kunnioittaen

Marttiinin puukot ovat syntyneet Suomen pohjoisen karuissa oloissa ja siellä ne edelleen valmistetaan. Puukkojen valmistuksessa käytetään perinteisiä materiaaleja, vaalitaan käsityötaitoa ja hyödynnetään modernia tekniikkaa pohjoisen alueen puukkohistoriaa kunnioittaen.

Kädensijoissa käytetään mm. visakoivua ja joissain malleissa poron sarviluuta. Huippuunsa hiotun terän viimeistely on puukontekijöille kunnia-asia. Tuotteet luodaan tinkimättömillä laatuvaatimuksilla.

 

 

Marttiinin lahjapuukot

Puukot ovat näyttäviä ja tyylikkäitä arvoesineitä, jotka on suunniteltu toimimaan myös käytännössä. Tyylikkään ajattomat puukot ovat toivottuja lahjoja. Tuotteisiin voi tehdä merkkauksen. Se voi olla yrityksen logo tai tervehdys terään, helaan tai tuppeen. Tuotteita on kotikokille, luonnossa liikkujalle, eränkävijälle, sienestäjälle, retkeilijälle, kalastajalle, metsästäjälle, nikkaroijalle, puusepälle jne.

Keittiö

Veitsien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että ne säilyttävät terävyytensä pitkään sekä erilaisiin terien muotohin, jotka soveltuvat eri käyttötarpeisiin. Hyvät välineet tekevät ruoanlaitosta hauskaa. Ainutlaatuisen terävät ja joustavat kalapuukkojen terät myötäilevät kalan muotoja ja tekevät fileoinnista helppoa.

Unique by Marttiini

Kokoelma koostuu valikoiduista puukoista. Ne on suunniteltu upeiksi timanteiksi keräilijän kokoelmaan. Taitavat ammattilaiset ovat valmistaneet jokaisen sarjan puukon käsityönä ja jokainen puukko on uniikki - kahta samanlaista ei ole. Ne edustavat pohjoisen kauneutta ja sitkeyttä.

 

 

 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat