Maglite

Yhdysvaltalainen Maglite on valmistanut taskulamppuja vuodesta 1979. Innovaatinen teknologia, laadukkaat tuotteet, design ja asiakaspalvelu ovat olleet aina yrityksen fokuksessa. Tehokkaat lamput ovat olleet ammattilaisten kuten poliisien, palomiehien, sotilaiden, rakennusmiesten ja mekaanikkojen suosiossa.

Tehokkaasti valaisevat lamput kiinnostavat tietysti myös tavallisia ihmisiä ja ovat hyödyllisiä ja turvana autoillessa, retkeillessä, telttaillessa, veneillessä, kalastaessa, kotona ja mökillä.

Taideteos, joka toimii käytössä

Näin Magliten lamppuja on kuvailtu. Maglite-ja Mini Maglite-taskulamput ovat saaneet muotoilusta ja toimivuudesta kunniapalkintoja ja tunnuksia. Yritys on ihailtu innovaativista toimivista tuotteistaan, joista on apua hyvin erilaisilla aloilla. Kaikilla on tilanteita, joissa tehokkaasta taskulampusta on hyötyä ja turvaa. Taskulamppu onkin näin erinomainen lahja.Led loistoa

Jokaisen Maglite-tuotteen pohjalla on vuosikymmenten tutkimus, kehitystyö ja jatkuva hienosäätö. Jokainen taskulamppu on tulos omistautuneisuudesta insinöörityöhön, käsityöläisyydestä ja sitoutumisesta täydellisyyden tavoitteluun.

Magliten mallistosta löytyy eri kokoisia ja tehoisia taskulamppuja tarpeiden mukaan, niin järeitä lamppuja kuin pienempiäkin vaikka käsilaukkuun. Taskulamput ovat hyödyllisiä ja käytännöllisiä lahjoja niin miehille kuin naisille. Ne voivat pelastaa monessa tilanteessa, kun valoa tarvitaan.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.