Maglite

Yhdysvaltalainen tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaisita ja taideteosmaisista taskulampuistaan.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Legendaarinen valaisinvalmistaja tarjoaa laajan valikoiman erittäin kestäviä taskulamppuja, joissa useimmissa on säädettävä valokeila."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Tehokasta valoa ja turvaa

Yhdysvaltalainen Maglite on valmistanut taskulamppuja vuodesta 1979. Innovaatinen teknologia, laadukkaat tuotteet, design ja asiakaspalvelu ovat olleet aina yrityksen fokuksessa. Tehokkaat lamput ovat olleet ammattilaisten kuten poliisien, palomiehien, sotilaiden, rakennusmiesten ja mekaanikkojen suosiossa. Tehokkaasti valaisevat lamput kiinnostavat tietysti myös tavallisia ihmisiä ja ovat hyödyllisiä ja turvana autoillessa, retkeillessä, telttaillessa, veneillessä, kalastaessa, kotona ja mökillä.

Taideteos, joka toimii käytössä
Näin Magliten lamppuja on kuvailtu. Maglite-ja Mini Maglite-taskulamput ovat saaneet muotoilusta ja toimivuudesta kunniapalkintoja ja tunnuksia. Yritys on ihailtu innovaativista toimivista tuotteistaan, joista on apua hyvin erilaisilla aloilla. Kaikilla on tilanteita, joissa tehokkaasta taskulampusta on hyötyä ja turvaa. Taskulamppu onkin näin erinomainen lahja.

Led loistoa

Jokaisen Maglite-tuotteen pohjalla on vuosikymmenten tutkimus, kehitystyö ja jatkuva hienosäätö. Jokainen taskulamppu on tulos omistautuneisuudesta insinöörityöhön, käsityöläisyydestä ja sitoutumisesta täydellisyyden tavoitteluun.

Magliten mallistosta löytyy eri kokoisia ja tehoisia taskulamppuja tarpeiden mukaan, niin järeitä lamppuja kuin pienempiäkin vaikka käsilaukkuun. Taskulamput ovat hyödyllisiä ja käytännöllisiä lahjoja niin miehille kuin naisille. Ne voivat pelastaa monessa tilanteessa, kun valoa tarvitaan.

 

 
 
Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat