Ledlenser

Vuonna 1994 perustettu saksalainen Ledlenser tunnetaan LED-valaisimistaan. Maailman johtaviin led-taskulamppujen valmistajiin kuuluvalla Ledlenserillä on yli 200 pantenttia liittyen valaisimiin.

Ihastusta herättäneen muotoilun ansiosta lamput ovat saaneet paljon design- ja muotoilupalkintoja, kuten Chicago Design Award -palkinnon. 

"Ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia."

Kehitys

Ledlenser kehittää tuotteitaan eteenpäin luoden ja innovoiden samalla uusia tuotteita ja kestäviä energianlähteitä. Tavoitteena on kehittyä hieman joka päivä. Ledlenserin tuotteiden on läpäistävä heidän 24-vaiheisen testauksensa, jolloin tuotteet ovat varmasti luotettavia ja loppuun asti hiottuja.

Matkaa voi jatkaa pimeälläkin

Retkeä ei tarvitse pysäyttää, vaikka pimeä yllättäisikin, jos mukana on tehokkaat Ledlenserin lamput. Retkillä toimivat taskulamput ja vaeltaessa, pyöräillessä, patikoidessa otsalamput ovat oivallisia. Olit sitten metsässä, harrastat extreme -lajeja tai koiran kanssa lenkillä, niin on hyvä nähdä tarkasti eteensä. Lampuissa on tehoja vaativaankin käyttöön. Harrastajalle, aktiiviliikkujalle, urheilijalle ja ammattimaiseen käyttöön.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.