Ledlenser

Saksalainen tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja moderneista LED-valaisimistaan.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Kohtaa pimeä

Vuonna 1994 perustettu saksalainen Ledlenser tunnetaan LED-valaisimistaan. Maailman johtaviin led-taskulamppujen valmistajiin kuuluvalla Ledlenserillä on yli 200 pantenttia liittyen valaisimiin.
Ihastusta herättäneen muotoilun ansiosta lamput ovat saaneet paljon design- ja muotoilupalkintoja, kuten Chicago Design Award -palkinnon. Yleensä tekniset laitteet eivät pääse modernin taiteen museoiden kokoelmiin, mutta Ledlenserin yksi tuote on Frankfurtin ja Lontoon modernin taiteen museoiden kokoelmissa.

Ledlenser kehittää tuotteitaan eteenpäin luoden ja innovoiden samalla uusia tuotteita ja kestäviä energianlähteitä. Tavoitteena on kehittyä hieman joka päivä. Ledlenserin tuotteiden on läpäistävä heidän 24-vaiheisen testauksensa, jolloin tuotteet ovat varmasti luotettavia ja loppuun asti hiottuja.

Matkaa voi jatkaa pimeälläkin

Retkeä ei tarvitse pysäyttää, vaikka pimeä yllättäisikin, jos mukana on tehokkaat Ledlenserin lamput. Retkillä toimivat taskulamput ja vaeltaessa, pyöräillessä, patikoidessa otsalamput ovat oivallisia. Olit sitten metsässä, harrastat extreme -lajeja tai koiran kanssa lenkillä, niin on hyvä nähdä tarkasti eteensä. Lampuissa on tehoja vaativaankin käyttöön. Harrastajalle, aktiiviliikkujalle, urheilijalle ja ammattimaiseen käyttöön.

 

 
 
Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat