Jalo Helsinki

Kotimainen tuotemerkki, joka tunnetaan yhtiön missiosta pelastaa ihmishenkiä.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Kaunista palkittua muotoilua, joilla pelastetaan ihmishenkiä."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Kaunista paloturvallisuutta

Turvallisuus voi olla kaunista. Jalo Helsinki tekee kauniita paloturvatuotteita sinun ja rakkaimpiesi turvaksi.

Jalo Helsinki yhtiön missio on pelastaa ihmishenkiä. He tekevät elämästä turvallisempaa kauniilla design paloturvallisuustuotteilla, joita ihmiset haluavat sijoittaa omaan arkiympäristöönsä. Tilastojen mukaan jokaista 10 000 myytyä palovaroitinta kohden pelastetaan yksi ihmishenki. Näin ollen Jalo Helsingin palovaroittimet ovat pelastaneet jo useita kymmeniä ihmishenkiä.

Jalo Helsingin visio on koti ilman palokuolemia. He työskentevät jatkuvasti tullakseen johtavaksi kansainvälisesti tunnustetuksi toimijaksi tämän vision edistämisessä.

Laatu

Laatu ennen muuta. Jalo Helsingille tuotteiden laatu on kaikki kaikessa. Insinöörit ja muut työntekijät pyrkivät aina poikkeukselliseen toiminnallisuuteen ja laatuun. Tuotteet on tehty ylpeydellä parhaista materiaaleista ja komponenteista tiukimpien laatustandardien mukaan. Toimiva turvallisuus on saumatonta designin ja teknologian yhteensovittamista.  

Muotoilu

Jalo Helsingissä kiteytyy suomalaisen muotoilun ydin. Lähtökohtana ei ole ollut ainoastaan luoda näyttävää ulkokuorta, vaan parantaa ihmisen ja tuotteen välistä suhdetta. Kun esine miellyttää silmää ja on käytännöllinen, pidetään siitä myös parempaa huolta ja käyttäjien turvallisuus parantuu.

Tuotteet

Jalo Helsingin mallistosta löytyy palovaroittimia, sammutuspeittoja ja sammuttimia. Ne ovat kaunista, palkittua muotoilua.

 

 

 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat