Iittala

Kotimainen tuotemerkki, jonka ydinajatuksena on tarjota esteettisiä ja kestäviä tuotteita.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Runsaasti kauniita, käytännöllisiä ja aikaa kestäviä tuotteita henkilöstön muistamiseen."

 

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

Toimitukset-kuten-haluat
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Tarkoin harkittuja muotoja

Iittala keskittyy muotoilussa olennaiseen. Suunnittelun kulmakivet ovat: korkea laatu, monikäyttöisyys ja esteettisyys. Ydinajatuksena on tarjota esteettisiä ja käytössä kestäviä tuotteita, joiden muoto, funktio ja laatu on tarkoin harkittu. Iittala uskoo, että ihmisillä on oikeus odottaa ostamansa muotoiluesineen kestävän eliniän, ja etteivät huolella muotoillut esineet poistu koskaan muodista.

Tuhansia värireseptejä sisältävä aarrearkku

Iittalan lasitehtaan kemistit ja mestaripuhaltajat herättävät vuosittain ajankohtaisen värin henkiin ajatoomiksi ja korkealaatuisiksi esineiksi. Vuoden 2020 lasiväri pellava on saanut inspiraationsa tuulessa huojuvista pellavapelloista ja viileästä raikkaudesta, jonka pellavaatteet tuovat kuumana kesäpäivänä.

Vastuullisuus ja ympäristö

Iittalan toiminnan jokaisessa vaiheessa suunnittelusta tuotantoon ja kierrätykseen pyritään kaikin tavoin minimoimaan ympäristövaikutukset ja lisäämään liiketoiminnan kestävyyttä.

Samaa odotetaan yhteistyökumppaneilta ja Iittala auttaa heitä kehittämään omia prosessejaan. Iittalan yhteistyökumppanit sitoutuvat allekirjoittamaan Iittalan toimintaohjeet ennen yhteistyön aloittamista. Säännöllisesti tehdyillä tarkastuksilla varmistetaan, että työtavat ovat linjassa Iittalan vaatimusten kanssa.

Ihmiset

Ydintoimintansa ohessa Iittala tukee ja sponsoroi jatkuvasti tahoja, jotka tekevät tärkeää työtä ympäristönsuojelun saralla.

Iittalan arvot kumpuavat pohjoismaisista arvoista ja elämäntyylistä. Tasapainoinen elämä, hyvinvointi, tasa-arvo ja eteenpäin katsovat ajatukset ovat Iittalan toiminnan keskiössä. 

Iittala kantaa vastuunsa työntekijöistään pitämällä huolta ihmisistä, omista työntekijöistä ja yhteistyökumppaneista, ja kunnioittaa ihmisoikeuksia sekä varmistaa työturvallisuus- ja terveys. Iittala myös tukee työntekijöitään, sillä taidokkaat, inspiroituneet ja kykenevät ihmiset ovat heidän tärkein voimavara.

 

 

 
 
Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat