Goodio

Goodion tavoite on olla edistämässä hyvinvointia, kestävää kehitystä, ihmisoikeuksia ja avoimuutta. Vuonna 2015 perustettu Goodio luotiin kestävyyden, hyvinvoinnin ja avoimuuden periaatteilla tavoitteenaan luoda raakasuklaa, joka tekee hyvää sekä terveydelle, että omalletunnolle.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Entä jos olisi olemassa sellainen ruokabrändi, johon voit luottaa?"
Goodion perustaja, Jukka Peltola 

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

Toimitukset-kuten-haluat
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelu
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

 

Rakkaudella Suomesta

Suklaissa käytetyt raaka-aineet ovat ravintorikkaita sekä puhtaita ja kaakao ostetaan suoraan valioiduilta tuottajilta. Raakasuklaassa kaakaon terveysvaikutukset säilyvät, sillä kaakaoon ei lisätä prosessoitua sokeria. Suomessa käsintehtyihin suklaisiin lisätään Pohjoismaiden innoittamia makuja, kuten villimustikkaa ja tyrniä. Goodion raakasuklaat ovat saaneet mainetta maailmalla ja suklaata myydään Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa.

Käsintehtyä suklaata

Goodion kaikki suklaat ovat vegaanisia ja gluteenittomia ja niissä käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän jalostettuja. Orgaaniset ja luonnonvaraiset suklaan raaka-aineet löytyvät paikallisesti pitkälti Suomesta, kuten mustikka, tyrni sekä karpalo. Suklaiden makeuttamiseen käytetty kookospalmusokeri hankitaan vastuullisilta toimijoilta Indonesiasta sekä Sri Lankasta. Goodion käyttämät kaakaopavut ostetaan suoraan luonnonmukaisilta valikoiduilta tuottajilta Perusta, Ecuadorista ja Kongosta.

Yritys pitää huolen siitä, että yrityksen arvot säilyvät kaikissa tuotantovaiheissa. Kaikki Goodion suklaat valmistetaan Suomessa rakkaudella käsin. Vähäinen käsittely takaa, että ravinteet ja niistä saatavat hyödyt säilyvät mahdollisimman hyvin.

Goodio — It’s all good.

 


Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat