Fazer

Kotimainen tuotemerkki, jossa vahvat perinteet yhdistettynä rohkeaan innovatiivisuuteen tarjoaa ylivertaisia makuelämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Sanokaa Fazer, kun haluatte hyvää."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Northern Magic. Made Real.

Karl Fazerin avatessa ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tarjota ilon hetkiä ihmisille ympärillään.
Tänään tämä ajatus kiteytyy Fazerin lupaukseen: Northern Magic. Made Real. Tämän päivän Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita, kasvipohjaisia aterioita, maidottomia tuotteita, mukaan otettavaa ruokaa ja juomia sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan.

Arvot -toiminnan ydin

Fazer yhdistää vahvat perinteet rohkeaan innovatiivisuuteen ja näin se pystyy tarjoamaan ylivertaisia makuelämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia. Fazeria ohjaa tavoitteellinen työskentelykulttuuri, joka perustuu ydinarvoihimme: asiakaslähtöisyyteen, laadukkuuteen ja yhteistyöhön. Tältä pohjalta he kehittävät vastuullista tuote- ja palvelutarjontaa ja liiketoimintaportfoliota asiakkaiden ja kuluttajien nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

Fazerin arvot
Arvot ohjaavat kaikkea Fazerin toimintaa muodostaen ytimen, jonka ympärille strategia, missio ja visio on rakennettu. Arvot luovat pohjan päivittäiselle toiminnalle ja ohjaavat yritystä eteenpäin.

Asiakaslähtöisyys
Fazerin asiakkaiden tarpeet ja makumieltymykset ohjaavat Fazeria tuotekehityksessä ja palvelumuotoilussa sekä vastuullisuustyössä ja sidosryhmäyhteistyössä. Merkityksellisiä ruokakokemuksia voidaan luoda vain ymmärtämällä asiakkaiden odotuksia perusteellisesti ja ylittämällä ne joka päivä.

Laadukkuus
Fazer vaatii itseltään parasta mahdollista laatua kaikissa toiminnoissaan – tuotteista ja palveluista logistiikkaan, taloushallintoon ja johtajuuteen. Näin luodaan ylivertaisia kokemuksia tehokkaasti ja vastuullisesti.

Yhteistyö
Ilon ja hyvinvoinnin tarjoaminen ruuan kautta edellyttää yhteistyötä. Fazerilla työskentellään yhdessä, yhtenä Fazerina ja yhtenä tiiminä toisia tukien ja kunnioittaen. Fazerilla on yhteiset tavoitteet, ja he ovat ylpeitä siitä tekemästään työstä.

 

 
 


Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat