.

Arabia

Kotimainen tuotemerkki, joka tunnetaan kauneudesta, laadukkuudesta ja käytännöllisyydestä.

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

"Arabian astiat keräävät ihmiset yhteen nauttimaan ruoasta ja yhdessäolosta."

 

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

 

Tunnettu ja rakastettu klassikko

Arabia on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista tuotemerkeistä. Jo yli 140 vuoden ajan Arabialla on ollut vahva sija suomalaisissa kodeissa kattaen sekä arjen että juhlan. Astiasarjojen kokoonpano ja muotoilu ovat seuranneet aikaansa ajattomasti. Arabian ja muotoilijoiden lähtökohtana on aina ollut astioiden kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys. Arabian astiat keräävät ihmiset yhteen nauttimaan ruoasta ja yhdessäolosta, sukupolvesta toiseen.

Vastuullisuus

Arabia on osa Fiskars konsernia, ja Arabia on Fiskarsin rekisteröimä tuotemerkki. Arabian lupaus asiakkaille on luoda ja toteuttaa ratkaisuja, jotka tekevät arkisista kokemuksista ilon hetkiä. Arabia haluaa johtaa ja kasvattaa toimintaansa kannattavalla tavalla, huolehtia ihmisistä ja ympäristöstä.

Ympäristö

Fiskars - konsernissa ympäristökysymykset huomioidaan tarkasti. Materiaalien ja valmiiden tuotteiden käsittelyssä tavoitteena on tehokas, ilman tarpeettomia väliportaita toimiva logistinen ketju. Logistiikkaa kehitetään yhteistyössä tavarantoimittajien ja jakeluportaan kanssa, kokonaiskuljetustarpeen vähentämiseksi. Lisäksi tuotteiden pakkauksissa käytetään pääsääntöisesti kierrätyskelpoisia materiaaleja.

Fiskars Finland Oy Ab:n henkilöstö toimii Fiskarsin hallituksen hyväksymien toimintaohjeiden mukaisesti.

 

 

 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä