Kuinka hoidat suhdetoimintaasi
kontaktittomasti

 

Giftpro® kontaktiton

Uutuus!

Uusi palvelumme on kokonaisratkaisu suhdetoimintasi hoitamiseen kontaktittomasti suoraan omalta koneelta tai puhelimesta. Rakennamme laadukkaan malliston kanssasi, tuotteet ovat yrityksesi logolla yksilöity ja palvelumme yrityksellenne brändätty.

 

Kätevä, kätevämpi, 

Kontaktiton

Tapaamme ihmiset etänä niin miksi emme kiittäisi heitä myös etänä. Palvelullamme pääset lähettämään lahjan heti esim Teams-tapaamisen jälkeen. 

 

Sinä annat

Me toimi­tamme

Palvelumme avulla lahjansaaja saa valita haluamansa lahjan yrityksenne logolla yksilöidystä tuotevalikoimasta. Sinä annat lahjan digitaalisesti ja me hoidamme loput.

 

Yllätä

Positiivisesti

Yrityksesi logolla yksilöidyt lahjat kulkevat aina mukana riippumatta siitä missä olet ja voit yllättää lahjansaajan koska vain.

  • lahjat aina mukanasi
  • tuotteet yrityksesi logolla yksilöity
  • vapaavalintainen tuote
  • palvelu sinulle brändätty
  • ainutlaatuinen palvelu
  • toimitus hetkessä
  • ei ylläpitomaksuja
  • aina budjettiisi sopiva
  • huoleton kokeilu

 

Näin pääsemme alkuun

Saat kaiken valmiina

Varaa ilmainen esittely täyttämällä sivun alareunassa oleva lomake. Voit tulla täysin huoletta tapaamiseen, lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. 

 

Vastaavaa

Palvelua saa hakea

Palvelumme on ainutlaatuinen kokonaisratkaisu brändituotteidesi antamiseen. Vastaavaa palvelua ei ole tarjolla missään muualla.

 

Selkeä

Hinnoittelu

Tämän selkeämpää se ei enää voi olla. Poistimme kaikista palveluistamme vuosi-, aloitus-, varastointi- ja ylläpitomaksut. Näin ollen maksat vain tuotteista ja nämäkin budjetoimme yhdessä toiveidenne mukaan.

Teidän käyttöön sopiva tuotteisto - it's up to you!
(ei käyttömaksuja, ei vuosimaksuja)

 

Kattavasti brändituotteita

Vaikka kesälahjaksi

Tuotepoolistamme löydät kattavasti sekä laadukkaita ja rakkaita kotimaisia brändejä kuin myös tunnettuja tuotemerkkejä maailmalta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä

Toteutettua

”Ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua! Tarpeemme huomioitiin ja saimme juuri sopivat tuotteet. Hyvä hinta-laatusuhde.”

Heeros Oyj
Karoliina Beltrami
| Director, People & Culture
”Yhteistyö PT:n kanssa on ollut joustavaa ja hyvin asiakaslähtöistä. Arvostamme palvelussa erityisesti sitä, että meille on aina pyritty löytämään juuri meidän tarpeisiimme sopivia tuotteita. Lisäksi meidät on pidetty hyvin tietoisena siitä, mistä palvelu koostuu ja miten hinnoittelu muodostuu. Kaikki on sujunut oikein hyvin koronan aiheuttamista kompastuskivistä huolimatta!” 

Labroc Oy
Anu Finne

Labroc logo 2022-2

 

Kokonaisvaltaista palvelua

100% takuulla

Meille palvelu on sitä, että autamme sinua pääsemään helpommalla. Jos koet, että emme ole onnistuneet palvelussamme, hyvitämme viimeisen tilauksesi 100%:sti.

 

Tuumasta toimeen

Täytä lomake

Täytä alla oleva lomake - tavataan ja saat hyvän idean kuinka hoitaa suhdetoimintaa täysin uudella tavalla. Meidät voit tavata huolettomasti ilman ostopaineita.

Nähdään!