D&J

Ympäristön ja etiikan ehdoilla tuotettuja laadukkaita tuotteita kotiin ja vapaa-ajalle.

Laatua, tyyliä ja kestävyyttä

D&J:llä on laaja valikoima ylellisiä tuotteita koti-elämään sekä käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita vapaa-ajalle. Monet D&J:n tuotteista toimitetaan valmiiksi tyylikkäässä lahjalaatikossa. Valikoimasta löytyy myös useita luonnonmateriaaleista valmistettuja kestopakkaus-vaihtoehtoja. Nämä pellava- ja juuttikassit löytävät käyttötarkoituksen vielä lahjan saannin jälkeenkin ja ne voi pitää hyötykäytössä pitkään.


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

 


 

Kosta Linnewäfveri Sherpapeitto Bodele
25,00 €
Lord Nelson termosmuki
14,00 €
Lord Nelson Horatio lyhty
49,00 €
Orrefors Jernverk Gratiinilautanen 2kpl/pkt
49,00 €
Lord Nelson Victory Salt In The Air tyynynpäällinen
17,00 €
Orrefors Hunting pizza-setti
54,00 €
Orrefors Hunting Kylmälaukku-reppu
49,00 €
Orrefors Hunting grillivartaat 2kpl
16,00 €
Orrefors Jernverk valurautapata 3,5L
99,00 €
Orrefors Jernverk Veitsisetti, 3kpl
49,00 €

 


 

Huominen ja tulevaisuus

D&J:n huomio kiinnittyy kahteen tärkeään asiaan; ympäristöön ja etiikkaan. Ydinajatuksena on, että se mitä teemme tänään vaikuttaa huomiseen ja koko tulevaisuuteen. Siksi vastuunottaminen toiminnasta koskee sekä työskentelyä, että ympäristöä, johon sisältyy työolojen parantaminen tuottajamaissa, liikenteen ja logistiikan virtaviivaistaminen sekä ympäristömerkittyjen materiaalien käyttäminen.


Toimintakoodi

Fair Labour Associationin jäsenyys sitouttaa noudattamaan Code of Conduct -toimintakoodia, joka edellyttää vaatimuksia mm. lapsityövoimaa ei sallita, pakkotyövoimaa ei sallita, diskriminointia ei sallita, kohtuulliset palkat ja työajat, hyvät ja turvalliset työolosuhteet, oikeus kuulua ammattiliittoon, ympäristövastuut sekä lait ja säännökset esim. koskien lahjontaa.

Clean shipping

Clean Shipping projekti on perustettu Länsi-Ruotsin yjteistyökaupunkien, kuntien ja Business Region Swedenin kanssa. Tämän projektin avulla kuljetuksen ostavat asiakkaat lisäävät painetta varustamoihin vaatimalla puhtaampia laivoja merenkulun päästöjä ajatellen. Varustamoiden on ilmoitettava laaja ympäristötiedote, joka kootaan Clean Shipping indexiin ja sitä seuraamalla varustamoiden ympäristöohjelmaa voidaan verrata ja vaatia parempaa ympäristön huomioimista.

Vastuu tuotannosta

D&J tekee yhteistyötä monien toimittajien kanssa Kauko-Idässä ja työllistävät näinollen ison määrän ihmisiä. Työ itsessään on tärkeä tukipilari köyhyyden poistamiseksi, mutta samanaikaisesti lait ja säännöt eivät ole läheskään samalla tasolla kuin länsimaissa. Siksi työntekoa on valvottava. Toimittajat allekirjoittavat sopimuksen, joka takaa työntekijöille inhimmilliset olosuhteet.

BSCI (Business Social Compliance Initiative) on aloite yrityksille, jotka haluavat työskennellä aktiivisesti parantaakseen työoloja globaalissa toimitusketjussa. Käytännesäännöt asettavat jäsenten toimittajille vaatimuksia esimerkiksi palkoista, lapsityövoiman kielloista, pakkotyöstä ja syrjinnästä.

ACCORD-sopimus

"Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh" palo- ja rakennusturvallisuutta koskeva sopimus on oikeudellisesti viisivuotinen sopimus, joka parantaa Bangladeshin tekstiiliteollisuuden turvallisuutta. Sopimus tarkoittaa muun muassa, että tehtaille tehdään sähkö- ja rakennustarkastuksia sekä koulutusta ja paloturvallisuuskoulutusta. Tarkastuksia seurataan toimintasuunnitelmilla ja saneerauksilla.

Puhdas tekstiili

D&J:n tekstiilit ovat monet merkitty Öko-Tex-merkillä ja tavoitteena on, että jatkossa näin olisi kaikkien tekstiilien kanssa. D&J pyrkii myös Textile Exchange organisaation myötä keskittymään erityisesti orgaanisen puuvillan käyttöön.