Digitaalinen palvelu, persoonallisella otteella.

Case-Lomallo: Toteutimme yhteistyössä Lomallon kanssa asiakashankinnan ja paremman asiakastyytyväisyyden tukemiseksi Cardpro™ -lahjakortin.

Petri-Makkonen3
”PT-Design Cardpro™ -yrityslahjakorttipalvelu tukee asiakastapaamisiamme erinomaisesti. Suosittelen Cardpro™ -yrityslahjakorttia kaikille, jotka haluavat tukea myyntiä ja markkinointia yritysilmeen mukaisella personoidulla palvelulla.”

Petri Makkonen
Toimitusjohtaja, Lomallo

Lahjakorttipalvelu personoituna yrityksellesi

Miltä kuulostaisi ainutlaatuinen lahjakorttipalvelu, joka on toteutettu tukemaan yritysilmettänne viimeistä piirtoa myöden. Lahjakortti-sivusto on yrityksesi näköinen sivusto omalla logolla, tervehdystekstillä ja upeilla tuotteilla.

"Emme toteuta vain palvelua tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä vaan räätälöimme palvelun näköiseksenne digitaalisista tervehdyksistä sähköposteihin ja tekstiviesteihin."

Sari Kumentola
Markkinointijohtaja, PT-Design Oy

Saat kaiken tämän

 • Personoitu digitaalinen ja/tai kartonkinen lahjakortti 
 • Oma lahjasivusto personoituna yrityksellesi
 • Upea tuotevalikoima (kaikille sopiva lahja)
 • Toimitukset kotiovelle tai Smartpostiin
 • Mahdollisuus lahjoittaa tuotelahja vähävaraisille perheille
  (Hope-yhdistys)
 • Dataraportti käytetyistä lahjakorteista
 • Takuu -ei käyttämättömiä lahjakortteja

 Tuotteet löydät sivun alhaalta
😊


 

Palvelumme etenee näin:

 1. Täytä sivun alareunassa oleva kaavake tai soita alla olevaan numeroon
 2. Asiakaspalvelijamme toteuttaa palvelun sinulle henkilökohtaisesti sekä auttaa ja kertoo palvelumme mahdollisuuksista

  010 327 0800

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään -joten ei huolta- voit ottaa meihin yhteyttä ja miettiä rauhassa onko palvelu sopiva juuri teille.

 

Hope-logo-blue


"Kun on tahtoa, on toivoa."


Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope tekee avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Yhdessä & yhteisesti.Ostamalla yrityksellesi Cardpro™ -lahjakortteja annat sidosryhmillesi mahdollisuuden lahjoittaa hyödyllisen tavaralahjan vähävaraisille perheille! Mukana kaikissa valikoimissa halutessasi.

"Ostamalla yrityksellesi Cardpro™ -lahjakortteja annat sidosryhmillesi mahdollisuuden lahjoittaa hyödyllisen käyttötavaran vähävaraisille perheille."

Pirjo Nurminen
Ostot  / Avainasiakaspäällikkö, PT-Design Oy

Mitä palvelumme maksaa?

Kaikki hinnat alv 0%


Kaupan perustaminen
65€

(oma yritysilme nettisivulle / kertakustannus)

 


Lahjakorttien personointi
35€

(lahjakortti, sähköposti ja tekstiviesti / kertakustannus)


Lahjakortit valitun hintakategorian mukaan

á 45€, á 75€, á 100€ / kpl
Hinnat sisältävät 9,00€ postituskulun

 

Palvelutakuu ja verotus

Annamme palvelutakuun lahjakorteille. Saat data-raportin lunastetuista lahjakorteista. Lunastamattomien lahjakorttien tilalle toimitamme aina uudet lahjakortit, jotka voitte käyttää vapaasti miten haluatte = ei lunastamattomia lahjakortteja!

Verotus: Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu palvelu tai yksilöity lahjakortti. 

Esimerkki 10: Työnantaja antaa koko henkilökunnalle joululahjaksi lahjakortit, joilla työntekijät voivat valita itselleen haluamansa lahjan työnantajan etukäteen valitsemasta vaihtoehdosta. Etu on työntekijöille verovapaa.

Valittavana upeita tuotteita ja mahdollisuus lahjoittaa lahjakortti eteenpäin

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Meillä on satoja asiakassuhteita ja yhteistyömme asiakkaidemme kanssa on jatkunut vuosia tai parhaimmillaan jopa toista vuosikymmentä. Tiedämme asiakkaidemme arvostavan hyvää palvelua, ammattitaitoa ja laatua niin tuotteiden kuin palvelun osalta.

"Asiakaspalvelu loistava - aina löytyy ratkaisu, ja jos joskus ei tarvitse mitään, se ei vaikuta asiakaspalvelijan asenteeseen. Tuotteet laadullisesti erittäin korkealuokkaisia. Omat toiveet ja ideat huomioidaan :-)"

Roima Intelligence

Toteutimme yhdessä Roima Oy:n henkilöstön joululahjat Cardpro™ -yrityslahjakortilla. Saimme positiivisen palautteen valinnanvapaudesta ja korkealaatuista tuotteista.

Myyntivoima Yhtiöt

Toteutimme yhdessä Myyntivoima Yhtiöiden kanssa suosittelijalahjakortin. Lahjakortti toteutettiin parantamaan asiakaskokemusta sekä uusasiakashankintaa.

SRV

Toteutimme yhdessä SRV:n kanssa heidän asuntolahjapalvelun Cardpro™ -yrityslahjakortilla. Lahjakortti toteutettiin tukemaan asiakaskokemusta.

Lomallo

Toteutimme yhdessä Lomallon kanssa Cardpro™ -lahjakortin asiakashankinnan ja paremman asiakastyytyväisyyden tukemiseksi. 


 

Tutustu lahjakortteihin

Elegant 45€

Premium 75€

Supreme 100€

 


 

Asiakaspalvelumme sinua varten

Autamme kaikkiin lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä -tämä ei sido sinua mihinkään.

UKK - FAQ  katso tästä usein kysytyt kysymykset