Cardpro™ Elegant

Autamme kaikkiin lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä.
Ota rohkeasti yhteyttä -tämä ei sido sinua mihinkään.

Kysy lisää palvelustamme

Upeita tuotteita moneen makuun

CardproTM Elegant on 45€ arvoinen lahjakortti, jossa lahjansaajalla on upeita lahjavaihtoehtoja kotiin, toimistolle ja rentouttavaan viikonlopun viettoon. Lahjansaajasi saavat yksilölliset lahjat, eikä sinun tarvitse murehtia yksittäisten tuotteiden valitsemisesta tai toimittamisesta.

"Emme toteuta vain palvelua tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä vaan räätälöimme palvelun näköiseksenne digitaalisista tervehdyksistä sähköposteihin ja tekstiviesteihin."

Sari Kumentola
Markkinointijohtaja, PT-Design Oy

Sky Shopper kauppakassi pyörillä

Aria 5W langaton kaiutin

Marttiini Kaamosjätkä-puukko

Garonne kristallifleecepeitto

Viikonloppulaukku USB-portilla

Raita saunatyyny + laudeliina

Iittala Mini-tarjoilukulhosetti

Vinga of Sweden Monte-uunivuoka

Pavo hiiliteräspannu

Milano jälkiruokakulhot

Spiegelau Lifestyle kuohuviinilasit

SACKit Woofit S kaiutin

Marimekko Räsymatto-käsipyyhkeet

10 000 mAh taskuvaravirtalähde

TWS160S sport Bluetooth® 5.0 nappikuulokkeet

Kanelimamma joulusetti

Lahjoita lahjakortti eteenpäin Hopelle

"Ostamalla yrityksellesi Cardpro™ -lahjakortteja annat sidosryhmillesi mahdollisuuden lahjoittaa hyödyllisen käyttötavaran vähävaraisille perheille."


Pirjo Nurminen
Ostot  / Avainasiakaspäällikkö, PT-Design Oy


 

Mitä palvelumme maksaa?

Kaikki hinnat alv 0%


Kaupan perustaminen
65€

(oma yritysilme nettisivulle / kertakustannus)

 


Lahjakorttien personointi
35€

(lahjakortti, sähköposti ja tekstiviesti / kertakustannus)


Lahjakortit à 45€ / kpl

Hinnat sisältävät 9,00€ postituskulun

 

Palvelutakuu ja verotus


Annamme palvelutakuun lahjakorteille. Saat data-raportin lunastetuista lahjakorteista. Lunastamattomien lahjakorttien tilalle toimitamme aina uudet lahjakortit, jotka voitte käyttää vapaasti miten haluatte = ei lunastamattomia lahjakortteja!

Verotus: Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu palvelu tai yksilöity lahjakortti. 

Esimerkki 10: Työnantaja antaa koko henkilökunnalle joululahjaksi osto-kortit, joilla työntekijät voivat valita itselleen haluamansa lahjan työnantajan etukäteen valitsemasta vaihtoehdosta. Etu on työntekijöille verovapaa.

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Olemme toteuttaneet palvelujamme yhteistyössä satojen asiakkaidemme kanssa. Parhaimmillaan yhteistyö on jatkunut jopa toista vuosikymmentä. Näin ollen tiedämme asiakkaidemme arvostavan hyvää palvelua, ammattitaitoa ja laatua niin tuotteiden kuin palvelun osalta.

"Asiakaspalvelu loistava - aina löytyy ratkaisu, ja jos joskus ei tarvitse mitään, se ei vaikuta asiakaspalvelijan asenteeseen. Tuotteet laadullisesti erittäin korkealuokkaisia. Omat toiveet ja ideat huomioidaan :-)"


Myyntivoima Yhtiöt

Toteutimme yhdessä Myyntivoima Yhtiöiden kanssa suosittelijalahjakortin. Lahjakortti toteutettiin parantamaan asiakaskokemusta sekä uusasiakashankintaa.

SRV

Toteutimme yhdessä SRV:n kanssa heidän asuntolahjapalvelun Cardpro™ -yrityslahjakortilla. Lahjakortti toteutettiin tukemaan asiakaskokemusta.

Lomallo

Toteutimme yhdessä Lomallon kanssa Cardpro™ -lahjakortin asiakashankinnan ja paremman asiakastyytyväisyyden tukemiseksi. 


 

Asiakaspalvelumme sinua varten.

 

Autamme kaikkiin lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä -tämä ei sido sinua mihinkään.

UKK - FAQ  katso tästä usein kysytyt kysymykset