Wearpro™

Näin työ etenee

Meillä prosessi yhteydenotostanne ja ensitapaamisesta valmiiksi tuotteiksi on jaettavissa kolmeen vaiheeseen.

Meillä prosessi yhteydenotostanne ja ensitapaamisesta valmiiksi tuotteiksi on jaettavissa kolmeen vaiheeseen.

Aivan aluksi pysähdymme yhdessä projektin äärelle ja keskustelemme kuinka me voisimme olla avuksi. Keskustelussa läpikäymme lähtötilannetta, yritystekstiilien mahdollisia käyttökohteita ja tavoiteltua tarkoitusta.

"Me ideoimme
tuotteiston
yhdessä kanssasi."

Meistä tuotteiston olisi hyvä rakentua tunnistettujen ydinviestien ja tavoitteiden päälle. Näin ollen on hyvä huomioida millaista viestiä ja tunnelmaa tekstiileillä ja muilla tuotteilla halutaan välittää. Tämän pohjalta ideoimme tuotteiston yhdessä kanssasi.

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Matchers:ille toteuttamamme yritystekstiilit. Tavoite oli lisätä hyvää fiilistä ja yhteenkuuluvuutta. Tältä pohjalta tartuimme tuumasta toimeen ja pyöräytimme tyylikkäät hupparit koko porukalle ja maaliin osuttiin aika mukavasti.

Keskustelun ja ideoinnin perusteella etsimme sinulle parhaat ratkaisut ja teemme tästä valmiin suunnittelman. Tuotteiden valinta, niihin sopivat painatukset, värit ja logojen sekä mahdollisten yritysten tunnuslauseiden asemoinnit toteutetaan toivotulla tavalla suunnitelman mukaan.

"Ennen lopullisia päätöksiä
muutokset ovat
vielä mahdollisia."

Ennen lopullisia päätöksiä ja tuotteiden painatuksia käymme yhdessä läpi tarkentavat ja varmistavat jatkokeskustelut. Muutokset ja lisätoiveet ovat tässä vaiheessa mahdollisia.

Jos suunnitelman jälkeen haluatte toteuttaa yritystekstiilit kanssamme niin yksilöimme tuotteet kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten sopivilla menetelmillä ja toimitamme tuotteet toiveidenne mukaan haluamiinne toimipisteisiin.

"Omasivulta tuotteet
ja kokonaisuudet
löytyy jatkossakin
helposti."

Halutessasi teemme tuotteista omasivun mistä löydät kaikki tuotteet logoineen ja suunnitelmineen jatkossa helposti.

Meillä kokonaisuus noudattaa täyden palvelun periaatetta. Meillä palvelun mukana kulkee aina asiakkaan kuuntelu sekä tavoitteiden ja toiveiden huomiointi.

 

 
 
 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat