Miten Lonnan saari liittyy PT-Design:iin?

Liity sisäpiiriin!

Design From Finland -vieraana

Olimme noin vuosi sitten Lonnan saarella Design From Finland -vieraana juhlistamassa Explore Finnish Design -kampanjaa ja tutustumassa muihin DFF-merkin kantajiin.

Lonnan saari kiehtovine miinamakasiineineen oli viehättävä kokemus noin kaiken kaikkiaan, mutta parasta antia oli ehkä kuitenkin Timo Kiurun esitys designista ja luovuudesta.

Timo Kiuru on globaalisti työskentelevä luova johtaja ja hän oli paitsi kertomassa designin merkityksestä myös buffaamassa uutta "Päiväkirja luovuudesta ja johtamisesta" -kirjaansa.

Timo onnistui mahtavasti kuljettamaan yleisönsä lähes kyyneliin hyvin arkisen näköisellä Power Point -esityksellään. Ei ihme, että mies on toiminut luovana johtajana maailman tunnetuimmille brändeille.

Tilaisuuksien järjestäminen tässä ajassa syksyllä 2020 on hankalaa ja monet asiakkaamme miettivät kuinka toimia kun messut ja muut tapaamiset ovat peruuntuneet.

Tähän ja moniin muihin asioihin myös me yritämme löytää asiakkaitamme auttavia ratkaisuja.

Liittymällä mukaan sisäpiiriimme kerromme meistä yrityksenä ja tietysti siitä kuinka me voisimme auttaa sinua markkinointiviestin tukemisessa.

 

Liity sisäpiiriin saat ohituskaistan uusiin ideoihin!

Sisäpiiriläisenä kuulet ajatuksia ja ideoita liiketoimintaasi tukevista liikelahjapalveluista. Kuulet myös kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme viestin viennin tukemisessa.

Kuulemisiin!
PT-Design Tiimi