B2B-lahjakortit: tehokas tapa kiittää yritysasiakkaita jouluna

B2B-lahjakortit: Tehokas tapa kiittää yritysasiakkaita jouluna

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? Joulun lähestyessä on aika alkaa miettiä yrityslahjoja, joilla voit kiittää kumppaneitasi ja henkilöstöäsi kuluneesta vuodesta. PT-Designin lahjakortit tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan ilahduttaa ja kiittää yritysasiakkaitasi jouluna.

Olemme vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys nimeltään PT-Design. Tarinamme alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Käsityötaidot ja laadukkaat materiaalit ovat aina olleet toimintamme kivijalka. Nykyään olemme erikoistuneet kotitaloustavaroiden tukkukauppaan, henkilöstölahjoihin ja muihin suhdetoimintalahjoihin.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla

Joulu on aika, jolloin haluamme kiittää ja ilahduttaa henkilöstöämme. Henkilöstölle suunnattu lahjakortti on tehokas tapa osoittaa arvostusta ja välittämistä. PT-Designin lahjakortti tarjoaa vastaanottajalle vapauden valita itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, joka sisältää kaikenlaisia käytännöllisiä kotitaloustuotteita.

Henkilöstölle suunnattu lahjakortti on myös erinomainen tapa motivoida ja kannustaa työntekijöitä. Lahjakortin saajat voivat itse valita itselleen sopivan palkinnon ja käyttää kortin haluamaansa ajankohtaan. Lahjakorttimme ovat voimassa vuoden, joten vastaanottajalla on runsaasti aikaa käyttää kortti parhaalla mahdollisella tavalla.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Kun haluat tarjota yritysasiakkaillesi tai henkilöstöllesi merkityksellisen ja mieleenpainuvan joululahjan, PT-Design on täydellinen valinta. Laadukkaat kotitaloustuotteemme sopivat kaikenlaisiin kodeihin ja tarpeisiin. Henkilökohtainen palvelumme auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen lahjan kullekin vastaanottajalle.

Olemme täällä auttaaksemme sinua tiiminä, kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi. Tarjoamme sinulle vaivattoman ja helpon tavan luoda merkityksellistä näkyvyyttä yrityksestäsi. PT-Designin lahjakortit ovat kätevä tapa antaa yrityksesi nimi ja logo kauaskantoisena muistona vastaanottajalle.

Tervetuloa viettämään antoisaa jouluaikaasi yhdessä PT-Designin kanssa! Tutustu valikoimaamme ja valitse parhaimmat lahjat yrityksesi tärkeille kumppaneille ja henkilöstölle. Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin