Asiakkaitamme

Sinä hallitset, me hoidamme kaiken muun
- jotta sinä pääset helpommalla.

 

Näin autamme

Ideoimme, toteutamme ja toimitamme brändisi mukaiset lahjakortit, yritystekstiilit ja liikelahjat joustavasti yhteen tai useampaan toimipisteeseen. Kattava valikoimamme takaa juuri sinun brändillesi sopivimmat tuotteet.

Suunnittelemme kanssasi tarpeitasi vastaavat tuotteet ja autamme valitsemaan sopivat yksilöintimenetelmät. Valitset valmiiksi brändätystä mallistosta näppärästi haluamasi tuotteet - me hoidamme kaiken muun tuotannosta sovitukseen ja varastonhallinnasta jakeluun.

Kokemuksia palve­luistamme

Näin helpotimme Planeran arkea

Planera on korjausrakentamisen halutuin kumppani ja alaa uudistava utelias edelläkävijä. Katso kuinka me helpotimme Planeran arkea.

PT-Design ja Planera yhteistyö
Vieraana: Jani Rintala ja Johanna Rauhala

Asiakas­lahjat messuille

"Tilasimme messuja varten paitoja sekä asiakaslahjoja ja saimme toivomamme tuotteet sovitusti aikataulujemme mukaan. Homma toimi hienosti ja kysymyksiimme reagoitiin nopeasti, asiantuntevalla otteella. Mielestäni PT-Designin palvelulupaus ”Pääset helpommalla” ei ole vain sananhelinää, vaan toteutuu täysin heidän tiiminsä toiminnassa.”

Celsa Steel Service Oy
Juha Saaristo

Myynti- ja Markkinointipäällikkö

Labroc brändi­tuotteet PT-Designilta

”Yhteistyö PT:n kanssa on ollut joustavaa ja hyvin asiakaslähtöistä. Arvostamme palvelussa erityisesti sitä, että meille on aina pyritty löytämään juuri meidän tarpeisiimme sopivia tuotteita."

Labroc Oy
Anu Finne

Heeros Oyj brändi­tuotteet PT-Design:lta

”Ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua! Tarpeemme huomioitiin ja saimme juuri sopivat tuotteet. Hyvä hinta-laatusuhde.”

Heeros Oyj
Karoliina Beltrami
Director, People & Culture

 

 

Cinia Oy

”Yhteistyö PT:n kanssa oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta.
Olen tyytyväinen etenkin hyvään ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.” 

Cinia Oy
Outi Manninen

Antti Lauhamo Oy

”Suosittelen PT-Designin Cardpro® lahjakorttipalvelua kaikille, jotka haluavat päästä vähän helpommalla. Erityisesti kiva ajatus konseptissa on se, että lahjansaajalla on mahdollisuus valita itselleen paras vaihtoehto tuotevalikoimasta. Näin myös vältytään ”turhan” tavaran ostamiselta.”

Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy
Kati Lintunen

Dinair Clean Air Oy

"Päätimme testata PT:n Cardpro® lahjakorttia henkilöstön muistamisessa ja saimme paljon hyvää palautetta lahjansaajilta. Meillä on paljon eri ikäisiä työntekijöitä, mutta siitä huolimatta kaikille löytyi sopiva lahja. Meistä oli myös kiva, että tuotteissa oli paljon kotimaisia brändejä. Se oli meille yksi tärkeä valintakriteeri. Helppo, vaivaton ja toimiva palvelukokonaisuus!” 

Dinair Clean Air Oy
Marjut

Lexia

”Cardpro® yrityslahjakortti on ollut henkilökunnallemme mieleinen lahja laadukkaan ja monipuolisen tuotteiston vuoksi. Lahjakortti on mahdollista saada tilanteen mukaan kätevästi digitaalisena tai tyylikkäänä kartonkisena lahjakorttina.”
 
Lexia Asianajotoimisto Oy
Essi Virtanen
People & Admin Specialist

Länsi­linjat Oy

”Hyödynsimme henkilöstömme muistamisessa PT-Designin lahjakorttipalvelua. Joustava ja helppo kokonaisuus laajalla tuotevalikoimalla ja nopeilla toimitusajoilla.
Täyden kympin palvelu!”


Länsilinjat Oy
Riitta Alho

Novatron Oy

”Yhteistyö PT-Designin kanssa alkoi halusta ulkoistaa joululahjojen ideointi, kehittely ja toimitus ulkopuoliselle toimijalle. Meillä on henkilökuntaa ympäri Suomea, joten digitaalinen lahjakortti kuulosti järkevältä ratkaisulta työntekijöiden muistamisessa. Arvostamme yrityksessämme suomalaisuutta ja täten haluamme tukea suomalaista designia. PT:n lahjakortit täyttivät toiveemme kotimaisuudesta ja laadusta. Nopeaa ja hyvää palvelua loistavalla lopputuloksella!” 

Novatron Oy
Tomi Mahkonen
Henkilöstöjohtaja

Promoted

"PT-Design on tehnyt kiitollisuuden osoittamisesta helppoa Cardpro® lahjakorttipalvelunsa avulla. Heidän palvelunsa on nopeaa, ystävällistä ja tehokasta."

Promoted
Jari Peltola

Q-Factory
Codemen 

"Hyödynnämme PT:n Cardpro® palvelua henkilökunnan ja asiakkaiden muistamisessa pitkin vuotta. Cardpro® lahjakortilla on useita käyttökohteita, joten sitä on helppo soveltaa monessa eri tilanteessa. Lisäksi palvelu on joustavaa ja nopeaa ja yhteistyö PT-Designin kanssa on toiminut loistavasti."

Q-Factory Oy 
Misa Ahola
Toimitusjohtaja

Viher-Pirkka Oy

”Cardpro-lahjakortissa on kattavan tuotteiston lisäksi mahdollisuus lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Mielestäni tämä on järkevä konsepti postiivisella ja sopivan aktiivisella palvelulla höystettynä!”

Viher-Pirkka Oy
Miina Sundholm

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.