Anna yritysasiakkaillesi lahjaksi vapaus valita

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti mieleinen?

Mietitkö joka joulu, kuinka voisit ilahduttaa ja kiittää henkilöstöä heidän arvokkaasta panoksestaan? Etenkin jouluna haluamme muistaa työntekijöitämme, mutta miten löytää täydellinen lahja, joka miellyttää jokaista vastaanottajaa? PT-Design tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan – lahjakortit. Lahjakortit ovat loistava tapa antaa lahjaksi vapaus valita. Me PT-Designilla tiedämme, että jokaisella on omat mieltymyksensä ja siksi haluammekin antaa lahjan saajille mahdollisuuden itse päättää, mikä heitä ilahduttaa. Laajasta valikoimastamme jokainen löytää varmasti juuri itselleen sopivan tuotteen tai palvelun!

Vaivaton käyttää

PT-Designin lahjakortit ovat vaivattomia käyttää sekä Sinulle että lahjan saajalle. Voit tilata lahjakortit helposti ja nopeasti verkkokaupastamme, juuri haluamallasi summalla. Lahjakortti toimitetaan joko sähköpostitse tai postitse haluamaasi osoitteeseen. Voit esimerkiksi jakaa kortit työntekijöillesi juuri sopivana hetkenä.

Lahjakortin saaja voi käyttää kortin kertaostoksiin verkkokaupassamme tai vierailla myymälässämme valitakseen itselleen häntä eniten miellyttävän tuotteen. Annamme täyden vapauden käyttää lahjakortti juuri haluamallaan tavalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin