Uusi esitteemme on valmistunut!

Tutustu uuteen esittee­seemme

Uuteen esitteeseemme olemme keränneet sinulle koosteen suosituista lahjakorteistamme ja uudistuneesta Omasivupalvelustamme, josta löytyy nyt laadukkaan lahjakorttivalikoiman lisäksi upeat brändituotteemme. Tutustu esitteeseen ja palveluihimme tilaamalla oma esite!


Henkka-ne

Henrik Teckenberg
Toimitusjohtaja & Yrittäjä

"Nykyään elämme jatkuvassa murroksessa, sekä ylitarjontaa pursuavassa maailmassa, jossa tarjontaa on niin paljon, että valintoja on vaikea tehdä. Tämä esite on ensimmäinen versio uudesta suunnastamme kohti paremmin paketoituja palveluja, jotta tavoitteemme ja missiomme ”Sinä pääset helpommalla” voisivat toteutua vielä paremmin. Tämän lisäksi tavoitteenamme on työllistää ihmisiä Suomessa, auttaa nuoria mukaan työelämään, sekä tukea ilmastonmuutoksen torjuntaa omalta osaltamme. Seuraamalla meitä somessa pääset näkemään ja kuulemaan mitä tämä tarkoittaa käytännössä."

Muista osallistua arvontaan!

Haluamma arpoa lämpenevän kevään kunniaksi Ooni Koda 12 pizzauuni, jolla voit valmistaa huipputason pizzoja vaivatta perheen tai ystävien kanssa. Osallistu arvontaan tykkäämällä julkaisusta ja seuraamalla meitä somekanavissamme. Arvonta päättyy 31.6.

• Instagram

• Facebook

• Linkedin

Pt-design ooni-arvonta 1200x1200px

Varaa esittelyaika
Haluatko kuulla Omasivupalvelusta lisää?
Ota yhteyttä ja sovi veloitukseton Omasivu -esittely.