49,90€ lahjakortit

Yrityksellenne brändätty lahjakortti on alusta loppuun teille mietitty. Varaa esittely ja saat ilmaisen demon palvelusta sähköpostiin.


Olisiko tässä lahjansaajille sopivia lahjoja?

Tässä lahjavalikoimassa on 19 upeaa brändituotetta ja 6 aineetonta lahjavaihtoehtoa sekä mahdollisuus tukea vähävaraisia lapsiperheitä lahjoittamalla lahjakortti eteenpäin. Lahjavalikoimassa on 14 kotimaista lahjavaihtoehtoa - alla näet uusia ja suosittuja tuotteitamme.

Nämäkin lahjakorttituotteet löytyvät aina varastosta, joten valitset vain käyttökohteen lahjallesi, personoit viestin ja lähetät digitaalisen tai fyysisen lahjakortin vastaanottajalle – helppoa, eikös. Massapostitukset ajastamme ja toteutamme puolestasi.

Lahjan vastaanottaja saa digitaalisen tai fyysisen lahjakortin ja pääsee linkin tai koodin avulla lunastamaan mieleisensä lahjavaihtoehdon. Lahjakortti on voimassa 4kk lähettämisestä ja automaattiset muistutukset pitävät huolen, että lahja saavuttaa saajansa. Maksat vain ostetuista lahjakorteista – meillä ei ole aloitus-, käyttö- tai vuosimaksuja.

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi?

Huippu­brändejä


Stelton
To Go Click termosmuki


SuomenlippuLumoava
Hali korvakorut


XD-Collection
Jam bluetooth kuulokkeet


SuomenlippuMarimekko
Unikko keittiöpyyhe 2kpl


SuomenlippuMarttiini
Kaamosjätkä puukko


SuomenlippuArabia
Rakastetut kuviot kulho 2kpl


Tefal
Easy Chef paistinpannu Ø26cm


SuomenlippuMarimekko
Räsymatto vaneritarjotin Ø31cm


Swiss Peak
Elite ruokatermos

15 kotimaista lahja­vaihtoehtoa

Arabia Rakastetut kuviot

Lahjapakkaus sisältää kaksi kulhoa - Pastoraali ja Esteri kulhot. Sinisävyiset Esteri Tomulan suunnittelemat koristeet ovat Arabian rakastetuimpia kautta aikojen. Lumoava Pastoraali on saanut inspiraationsa paimenrunoudesta. Esteri on vahva kukkakuvio, jonka Tomula suunnitteli Arabian 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Koko: Ø 13cm

Marttiini Kaamos­jätkä puukko

Jokaisen erästelijän käyttöön sopiva yleispuukko kulkee kätevästi mukana kiristettävällä kantimella varustetussa mustassa nahkatupessa. Puukon kahva on petsattua koivua, jonka karheahko pinta takaa pitävän otteen puukosta. 9cm pitkä terä on helposti teroitettavaa hiiliterästä.

Stelton To Go Click muki

Stelton To Go Click -termosmuki pitää kahvin, teen ja muut kuumat juomat mukanasi tyylikkäällä tavalla. Käytännöllisesti muotoillusta termosmukista voi juoda mistä suunnasta tahansa, aivan kuten tavallisestakin mukista ja mukin kansi avautuu näppärästi painamalla.

Koti-, toimisto- ja reissukäyttöön sopivan tyylikkään mustan mukin tilavuus on 0,4L.

Upeita aineettomia lahjoja


SuomenlippuRuutu
Suoratoistopalvelu 4kk


SuomenlippuFinnkino
Elokuvalippu 3kpl


SuomenlippuEasyFit
Kuntokeskusasiakkuus Online 3kk


SuomenlippuHope ry
Välitä lahja eteenpäin 


SuomenlippuJoogit
Kotijooga 3kk


SuomenlippuPadel Club Finland
Ystävä- /perhepadel 1h

Finnkino elokuvaliput 3kpl

Finnkinon elokuvateatterit tarjoavat kävijälle kokonaisvaltaisen elämyksen laadukkaiden elokuvien parissa. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 17 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 119 salia. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa.

Liity elokuvien katselijoiden joukkoon ja nauti hyvistä elokuvista yksin tai yhdessä!

Lahjoitus vähä­varaisille lapsi­perheille

Hope tekee avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.

Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Kauttamme on toimitettu jo yli 900 hyöydyllistä kodin käyttöesinettä vähävaraisten perheiden tukemiseen.

Ystävä- / perhepadel 1h

Innostu tenniksen ja squashin yhdistävästä padelista ja koe liikkumisen ilo!

Padel Club Finlandin huippulaadukkailta klubeilta löydät sisä- ja ulkokenttiä yli 20:lta paikkakunnalta ympäri Suomea. Jokaisen klubin suunnittelussa on panostettu laadukkaisiin puitteisiin ja viihtyvyyteen.

 

 

Tilaa lahjakortteja

Teemme kaiken puolestasi. Tilaa lahjakortteja ja saat valmiit ehdotukset sinulle brändätystä kokonaisuudesta. Viimeistelemme palvelun yhdessä kanssasi ja nopeimmillaan palvelu on käytössäsi jopa samana työpäivänä.

Lahjakortin tuotemallistot löytyvät aina varastosta, joten valitset vain hintakategorian lahjallesi ja personoit viestin – helppoa, eikös. Voit halutessasi ajastaa lahjakortin lähetyksen tiettyyn ajankohtaan. Omasivulla näet myös reaaliaikaiset lähetysraportit.

Lahjan vastaanottaja saa digitaalisen lahjakortin ja pääsee koodin avulla lunastamaan mieleisensä vaihtoehdon. Lahjakortti on voimassa 4 kk lähettämisestä ja automaattiset muistutukset pitävät huolen, että lahja saavuttaa saajansa. Maksat vain ostetuista lahjakorteista – meillä ei ole aloitus-, käyttö- tai vuosimaksuja.

Hakanenvalittavana upeat tuotteet ja aineettomat lahjat

Hakanenei minimimääriä, toimitukset 1kpl lähtien

Hakanentoteutus brändisi mukaisesti

Hakanenreaaliaikaiset lähtysraportit

Hakanenlahjakortit voimassa 4kk lähetyspäivästä

Hakanen3 automaattista muistutusviestiä

Hakanenei käyttö-, avaus-, tai vuosimaksuja

Hakanen100% hyvitys käyttämättömistä lahjakorteista

Hakanentuotteet aina saatavilla

Hakanenmassapostitukset puolestasi

Hakanenmyös fyysiset lahjakortit yrityksellesi brändättynä veloituksetta

Hakanenverottajan hyväksymä

HakanenOmasivu lahjakorttien lähettämiseen täysin ilmainen